Aubergine bruschetta med tomater og revet ost

Aubergine bruschetta med tomater og revet ost
Aubergine bruschetta med tomater og revet ost

2 Personer

Hands-on:  5min – Total tid:  35min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Smager vildt lækkert og er lynhurtig at lave

Aubergine-bruschetta fungerer herligt som en nem frokost, hvor du fx supplerer op med en valgfri rest kød evt. fra gårsdagens aftensmad. Du kan evt. snitte kødresten fint og fordele kødet på dine aubergine-bruschettas.

Jeg kan  også varmt anbefale at du anvender opskriften her, som et ekstra tilbehør til hovedretten. Det er altid skønt at have et bredt udvalg af tilbehørsopskrifter i ærmet.

TIP: Lad dig inspirere og udfordre af udbuddet i grønt-afdelingen i dit indkøbscenter. Prøv med jævne mellemrum at købe nogle grøntsager, som du ellers aldrig køber. Slip så kreativiteten løs på de mange spændende grøntsager og få skab nye velsmagende retter.

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Aubergine bruschetta med tomater og revet ost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
  • 1 stk Aubergine
  • Ekstra jomfru olivenolie
  • 6-8 Cocktailtomater eller lignende
  • 50-100 g Revet Ost
  • Grønne (gerne friske) krydderurter fx timian, basilikum, oregano
  • Friskkværnet sort peber
  • Hav eller stensalt
Tilberedning
  1. Skær auberginen i ca. 0,5 cm tykke skiver og fordel den på en bradepande.
  2. Fordel et lille lag ekstra jomfru olivenolie på aubergineskiverne.
  3. Giv aubergineskiverne salt og peber.
  4. Skær tomaterne i tynde skiver og fordel dem på aubergineskiverne og top af med revet ost.
  5. Drys eller fordel de grønne krydderurter og sæt bradepanden i oven i ca. 30 minutter ved 160 grader varmluft.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here