Avocado-hvidløgsdressing med citronsaft og havsalt

Avocado-hvidløgsdressing med citronsaft og havsalt » Perfekt opskrift
Avocado-hvidløgsdressing med citronsaft og havsalt » Perfekt opskrift

Prøv avocado-hvidløgsdressing

Her får du en perfekt opskrift på avocado-hvidløgsdressing med citronsaft og havsalt, der smager fantastisk til alverdens salater

Super lækker avocado-hvidløgsdressing med citronsaft og havsalt, som smager fantastisk og har mange anvendelsesmuligheder. Dressingopskriften er min fortrukne til mexicansk mad, tortillas og alverdens blandede salater.

Dressingen tilfører dine salater og livretter et ekstra skud madkærlighed.

Opskriften er nem at lave, så du kan sagtens lave dressingen – selv i en travl hverdag. Vær kreativ og eksperimenterende, og prøv at variere dressingens ingredienser på et utal af måder. Udforsk madverdenens utrolige muligheder i dit eget køkken.

Sådan kan dressing hjælpe dig til at spise salat og grøntsager

Vil du egentlig gerne spise mere salat og flere grøntsager i hverdagen? Men er du gang på gang blevet afskrækket, når du har prøvet at opbygge sundhedsvanen, så følg med her.

Når vi ønsker at opbygge en vane, så skal vi have lyst til at gentage handlingen. Derfor gør vi klogt i, at gøre vores salat- og grøntsagsoplevelserne nemme, overskuelige, lækre og belønnende. De første mange salat- og grøntsagsoplevelserne må ikke afskrække dig.

Har du gang på gang siddet og spist “tørt” og kedeligt salat eller udkogte grøntsager? Så er der sandsynligvis en god grund til, at du har svært ved at holde fast ved sundhedsvanen.

Sunde mængder kan hjælpe os til flere sunde vaner

Selvom dressing – ligesom olie, sovs mm. er flydende kalorier, og dermed hurtigt kan løbe op, så kan en lille smule – en sund mængde hjælpe os til sunde salat- og grøntsagsvaner.

Eksperimenter derfor gerne med, hvordan du kan gøre salat- og grøntsagsoplevelserne nemmere, mere overskuelige, lækre og belønnende for dig. Her bidrager fx dressing til at give smag, og så gør dressing en “tør” salat meget nemmere at indtage.

Oversvøm ikke din mad og dine grøntsager i fyldende kalorier

En sund balance, handler om sunde mængder. Ja, vi kan bruge meget dressing, olie, sovs osv., men så kan mængden hurtigt blive en benspænder for at komme i bedre form, få styr på vægten og opnå holdbart vægttab.

Nyd (små) sunde mængder af det mad, du elsker – med god samvittighed!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Avocado-hvidløgsdressing med citronsaft og havsalt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1 moden Avocado
  • 2 fed hvidløg
  • 3 dl creme fraiche 9% eller 18% (Neutral yoghurt kan anvendes for færre kalorier)
  • 1 tsk citronsaft og gerne lidt skal (Husk at citronen i så fald skal være økologisk)
  • 1 tsk fint havsalt eller almindelig salt
  • ½ tsk sort peber (gerne friskkværnet)
Sådan gør du:
  1. Flæk avocadoen på langs og fjerne stenen. Skrab avocadokødet ud i en skål.
  2. Bland creme fraichen og de resterende ingredienser i skålen og blend med en stavblender til alle klumper er væk og dressingen har en ensartet masse. Alternativt kan du presse avocadokødet gennem en sigte og dermed undvære at blende.
  3. Smag evt. til med ekstra salt og peber.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

2 KOMMENTARER

Please enter your comment!
Please enter your name here