Avocado-hvidløgsdressing med citronsaft og havsalt

Avocado-hvidløgsdressing med citronsaft og havsalt
Avocado-hvidløgsdressing med citronsaft og havsalt

4 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  10min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Nemt og lækkert…

Super lækker avocado-hvidløgsdressing med citronsaft og havsalt, som smager fantastisk og har mange anvendelsesmuligheder. Min fortrukne dressing til Low-Carb tortillas og til de blandede salater, som fortjener en kærlighed fra en omgang smagfuld dressing.

Dressingen er super nem at lave, så der er ikke nogen undskyldninger for ikke at medtage dressingen på middagsbordet. Den kan udvides og varieres på et utal af måder, så slip din kreativitet løs og udforsk madverdenens spændende facetter.

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Avocado-hvidløgsdressing med citronsaft og havsalt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1 moden Avocado
  • 2 fed hvidløg
  • 3 dl Creme fraiche 18%
  • 1 tsk Citronsaft og gerne lidt skal (Husk så at citronen skal være økologisk)
  • 1 tsk Havsalt
  • ½ tsk friskkværnet sort Peber
Tilberedning
  1. Flæk avocadoen på langs og fjerne stenen. Skrab avocadokødet ud i en skål.
  2. Bland creme fraichen og de resterende ingredienser i skålen og blend med en stavblender til alle klumper er væk og dressingen har en ensartet masse. Alternativt kan du presse avocadokødet gennem en sigte og dermed undvære at blende.
  3. Smag evt. til med ekstra salt og peber.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

2 KOMMENTARER

Please enter your comment!
Please enter your name here