Lette, lækre og luftige bananpandekager med chokolade » Nem opskrift!

Lette, lækre og luftige bananpandekager med chokolade » Nem opskrift!
Lette, lækre og luftige bananpandekager med chokolade » Nem opskrift!

Lyst til bananpandekager med chokolade?

Prøv de lette, lækre og luftige bananpandekager med mørkt chokolade, når du trænger til selvforkælelse eller vil forkæle en du holder af

Skal du forkæle dig selv, familien, kæresten, konen eller en flirt, så prøv de her lækre bananpandekager. De fungerer glimrende som en afsluttende snack på søndagsbrunchen, som dessert efter et skønt måltid eller som lækkerbisken til kaffehyggen.

Bananpandekager er typisk “dessertkalorier”. Med det mener jeg, at en opskrift, som denne, næsten altid anvendes som måltid efter et andet måltid fx efter aftensmaden. Derfor bliver desserter og fristelser ofte et ekstra kalorieindtag ud over de reelle måltider.

Det er vigtigt, hvis du fx er i gang med et vægttab, for så bør du sandsynligvis fokusere på mæthed fra dine hovedmåltider og fornuftige mellemmåltider fremfor bananpandekager.

Når det er sagt, så handler et sundt vægttab om at nyde uden at forbyde, mens vi er i kalorieunderskud, så bananpandekager kan fint gå, så længe mængderne er sunde.

Denne “dessertkalorie-pointe” i forhold til et vægttabsforløb, gælder for øvrigt al indtagelse af overflødige kalorier, uanset om det drejer sig om LCHF, KETO, KAGE, SUKKERKNAS, CHIPS, JUNK OSV.

Vil du gerne have bedre styr på vægten, så få bedre styr på mængderne? Indtag mad-, drikke- og snackkalorier i sunde mængder, der støtter dig på din vægttabsrejse.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Lette, lækre og luftige bananpandekager med chokolade » Nem opskrift!
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 3 bananer (gerne de modne, du ikke har fået spist)
  • 3 æg
  • 3-5 spsk kokosmel eller pofiber (afhængigt af størrelsen på bananerne)
  • 1 tsk bagepulver
  • 20 gram smør til stegning
  • 25 gram chokolade
Sådan gør du:
  1. Blend bananer, æg, kokosmel eller pofiber og bagepulver sammen med en stavblender eller i en foodprocessor.
  2. Lad pandekagemassen trække i 2-3 minutter, hvorefter pandekagedejen blendes igennem igen.
  3. Smelt smørret på en stor pande ved middel varme.
  4. Fordel pandekagedejen på panden i 6 små pandekager ad gangen. Læg låg eller et stykke stanniol over panden, så bananpandekagerne bages en smule, mens de steger.
  5. Hold øje! Efter cirka 2-3 minutter bør bananpandekagerne været stegt sprøde på den ene side, så de kan vendes og steges i yderligere 2-3 minutter.
  6. Riv mørk chokolade ud over de varme bananpandekager, lad det smelte og server.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here