BICEP CURL HJEMMETRÆNING I DØRKARM (UDEN UDSTYR)

BICEP CURL HJEMMETRÆNING I DØRKARM

Prøv endnu en (forhåbentlig) inspirerende træningsvideo, hvor jeg viser dig en bicep curl hjemmetræningsøvelse i din dørkarm (uden udstyr).

Lad mig indrømme, at mine dørkarme er ikke optimale til de her bicep curls. Kanten på mine dørkarme er meget små, hvilket gør det svært at få et godt greb.

Lad dig alligevel gerne inspirere til en anden måde at få trænet arme derhjemme. Disse bicep curls kan være en meget effektiv måde at få igangsat en træningsvane, og begynde din opbygning af større arme derhjemme, hvis du kan få godt greb i din dørkarm.

Videoen pointe er, at vise dig, der gerne vil have større arme (biceps) derhjemme, at du kun behøver en dørkarm som udstyr for at komme i gang.

Udover det åbenlyse mål – dine biceps, så vil denne dørkarmsøvelse også hjælpe dig med at få et stærkere fingre, grebsstyrke og træne musklerne i dine underarme.

Bicepsøvelserne i en dørkarm, øger derfor også din fingerstyrke og din brachialismuskel (underarmsmuskel) udover at træne dine biceps.

 

Sådan kommer du i gang med bicep curl i dørkarm:

Tag så mange gentagelser med din højre arm, derefter venstre arm, og afslut derefter med dørkarm bicep curls med begge hænder. Tag alle tre øvelser i et superset.

Den sidste øvelse med begge hænder, er den nemmeste af de tre øvelser, og er derfor som perfekt “biceps finisher”.

Hvis de to enkelthånds dørkarms bicep curls er for hårde for dig, så start udelukkende med dobbelthåndsøvelsen.

Tag 3 supersæt (eller kun den nemmeste øvelse, hvis det passer til dig) med 2-3 minutters pause imellem. Afsæt tre faste træningsdage om ugen.

Start i dag, men start i det små. I begyndelsen handler det om, at skabe en holdbar træningsvane. Gradvist kan du gøre din træningsvane stærkere – på en holdbar måde.

Glem alt om hurtige resultater, hvis du ikke kan fastholde din indsats, så vil resultaterne forsvinde hurtigere, end du fik dem. Gør noget holdbart i stedet for.

 

Mit håb og min mission med hjemmetræningsøvelserne

Mit håb er at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer til at leve slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre liv.

Tilmeld dig venligst! Støt min kanal og få nye inspirerende øvelser, træningspas og guides hver uge.

Du kan få den slanke, stærke, definerede og sunde krop, du drømmer om, og du vil lære hvordan.

» Bliv medlem af mit fællesskab » Lad os blive slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre – sammen!

Abonner GRATIS på min YouTube-kanal, som dit eneste personlige ONLINE GYM-MEDLEMSKAB – 100% GRATIS! » KLIK HER

 

FÅ STYR PÅ DIN TRÆNING OG MOTION

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her