Bønnesalat med tomat, løg, mandelfyldte oliven, valnødder og frisk mozzarella

Bønnesalat med tomat,løg, mandelfyldte oliven, valnødder og frisk mozzarella
Bønnesalat med tomat,løg, mandelfyldte oliven, valnødder og frisk mozzarella

2 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB | VEGETAR

Prøv en kødfri dag…

Vi har alle dage hvor vores overskud og energi er i top. Der findes også dage, hvor vores overskud mildest talt er en smule mindre. Selv sørger jeg for at have en håndfuld portioner #SUNDFASTFOOD klar i fryseren til dage hvor du overskuddet er i bund.

Selvom “Take Away” eller en ‘crappy’ færdigret kan være ok i ny og næ, så er det bedre valg at forberede nogle nemme madvalg på dage, hvor du har mere energi og overskud.

Gør en indsats for at køleskab, fryser og basislageret ikke er udtømt for gode madvalg. Opskriften her er lavet af basis-ingredienser, jeg stort set altid har på lager.

Tip! Hvis du mener, der mangler du noget kød, fisk, fjerkræ eller lignende, før du bliver mæt. Så kog 2-3 æg, åben en dåse, tun, torskerogn, makrel i tomat eller tøm en pakke med pålæg – Vær kreativ…

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Bønnesalat med tomat,løg, mandelfyldte oliven, valnødder og frisk mozzarella
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 2 håndfuld frosne haricots verts bønner
  • 2 håndfuld iceberg- eller andet salat
  • 1 håndfuld mandelfyldte oliven
  • 1 stor tomat eller 6 cocktail tomater
  • 1 lille løg
  • 1 klumper frisk mozzarella
  • Salt
  • Peber
Sådan gør du:
  1. Fyld 1-2 cm vand i bunden af en gryde. Bring vandet i kog og damp bønner i 5 minutter.
  2. Lad bønnerne dampe af eller skyl bønnerne med koldt vand efter tilberedning, så de er klar til at komme i salaten.
  3. Rens og snit salat, tomat og løg. Bland ingredienserne sammen med de afkølede bønner.
  4. Dræn mozzarellaosten og skær den i skiver. Fordel mozzarellaost og de mandelfyldte oliven ovenpå salaten.
  5. Fordel valnødderne ovenpå salaten og giv retten et drys salt og peber.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here