TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

Sats på situationskontrol fremfor selvkontrol

Med situationskontrol får du langt oftere succes fremfor fiasko. Brug tricket i videoen fra i dag af, og undgå langt flere fiaskoer!

» Siger du ofte til dig selv: “Jeg har en rygrad som en regnorm!”

» Hader du også at fejle i at føre dine gode intentioner ud i livet?

Okay! Så er dagens video lige noget for dig. I videoen, deler jeg en ofte overset indsigt, der hjælper dig til at lykkes og få succes lang oftere.

Allevegne hører vi, at vi skal evne selvkontrol, viljestyrke og selvdisciplin for at lykkes, men er det rent faktisk de bedste ressourcer at satse på?

Der hersker ingen tvivl om, at vi med en stærk selvkontrol, viljestyrke og selvdisciplin kan udrette, forandre og forbedre meget i vores liv, MEN…

Selvom selvkontrol, viljestyrke og selvdisciplin kan udrette meget, er de også begrænsede ressourcer, hvorfor de begrænsede ressourcer med fordel kan bruges smartest!

Brug din selvkontrol, viljestyrke og selvdisciplin smartere

Lær hvordan du bruger din selvkontrol, viljestyrke og selvdisciplin smartere, og forstå den ofte oversete evne, du bør tænke ind i dine succesplaner fremover.

Pssst… Meget tyder i øvrigt på, at selv de mest selvdisciplinerede mennesker flittigt benytter præcis tricket / Lifehacket / evnen, videoen handler om!

Lær at skabe mere optimale betingelser for at lykkes ved at benytte adfærdsbaseret forskning, evidens og indsigter i, hvordan vi mennesker rent faktisk træffer beslutninger, handler og skaber varige forandringer – i den virkelige verden!

Jeg håber videoens viden og værktøjer vil hjælpe dig til at omsætte flere af dine dine gode intentioner til konkret handling og holdbare resultater i dit liv!

//JC – Alt held og lykke 😉

 

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here