TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

SITUATIONSKONTROL VS SELVKONTROL

Med situationskontrol får du langt oftere succes fremfor fiasko. Brug tricket i videoen fra i dag af, og undgå langt flere fiaskoer!

I videoen, deler jeg en ofte overset indsigt, der hjælper dig til at lykkes og få succes langt oftere, hvis du fx er typen der ofte siger, føler eller tænker noget ala følgende: “Jeg har en rygrad som en regnorm!”.

Allevegne hører vi, at vi have styr på vores selvkontrol, viljestyrke, selvdisciplin og motivation for at lykkes, men er det sandt?

Der hersker ingen tvivl om, at vi med en høj motivation, stærk selvkontrol, viljestyrke og selvdisciplin kan udrette, forandre og forbedre meget i vores liv, men er de nævnte ressourcer de bedste at satse på for at få succes?

SE OGSÅ: STYRKEN AF DIT “HVORFOR”, ER AFGØRENDE FOR SUCCES

Selvom selvkontrol, viljestyrke og selvdisciplin kan udrette meget, er de også begrænsede ressourcer, og derfor gør du klogt i at bruge dine begrænsede ressourcer smartest!

SE OGSÅ: DETTE ER VIGTIGERE END MOTIVATION OG VILJESTYRKE

Brug din selvkontrol, viljestyrke og selvdisciplin smartere

Lær hvordan du bruger din selvkontrol, viljestyrke og selvdisciplin smartere, og forstå den ofte oversete evne, du bør tænke ind i dine succesplaner fremover.

Pssst… Meget tyder i øvrigt på, at selv de mest selvdisciplinerede mennesker flittigt benytter præcis tricket / Lifehacket / evnen, som jeg deler i videoen her, så brug det flittigt i måden, du hjælper dig selv til succes i livet.

Lær at skabe mere optimale betingelser for at lykkes ved at benytte adfærdsbaseret forskning, evidens og indsigter i, hvordan vi mennesker rent faktisk træffer beslutninger, handler og skaber varige forandringer – i den virkelige verden!

Jeg håber videoens viden og værktøjer vil hjælpe dig til at omsætte flere af dine dine gode intentioner til konkret handling og holdbare resultater i dit liv!

FÅ STYR PÅ DIN VINDERSTRATEGI

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her