BRUG LIDT EKSTRA TID PÅ DET, DER VIRKELIG ER VIGTIGT

BRUG EKSTRA TID PÅ DET VIGTIGE

Det er svært at finde tid til alt, hvad vi gerne vil i en travl hverdag, men det er afgørende, at du prioritere tid til det vigtigste i dit liv

Der er så mange ting, der skal prioriteres, og ofte kan det føles som om, at tiden bare flyver afsted, uden at vi når at gøre alt det, vi gerne vil. Men faktisk er der en enkel måde at få mere tid til det, der virkelig betyder noget for os.

For at tage udgangspunkt i situationen, hvor videoen pointe udsprang af: Er det så vigtigst, at du får givet dine skønne unger en god start på dagen eller er det okay, at de får en møg-start på dagen, så du kan race på arbejdet til tiden?

SE OGSÅ: 7 TIPS TIL EN BEDRE START PÅ DAGEN » FIX MORGENRUTINEN

Valget er dit, og måske ikke altid entydigt, men i sidste ende, er du den voksne.

Det er dit ansvar, at dit barn får en god start på dagen – også selvom du har travlt, fordi du sov over, spildte kaffen osv.

SE OGSÅ: Det er IKKE min skyld! » Slip offerrollen og skab et vinder-mindset

 

Brug lidt ekstra tid på det, der virkelig betyder noget

Det lyder måske indlysende, men det er nemt at glemme, når vi er fanget i en rutine og kæmper for at få alt gjort. Ofte tror vi, at vi ikke har tid til ekstra ting, men sandheden er, at det er muligt at finde tid, hvis det er vigtigt nok for os.

Enten lykkes vi eller også kan vi lære noget af livets situationer.

En god måde at starte på er at tage et kig på din daglige rutine, nærliggende kaotiske situationer og problemstillinger og se, hvad der egentlig gik galt og hvilke ting der ikke er så vigtige, men blev styrende.

Tag ansvaret for at rydde op og optimere i dit liv.

Måske er der nogle ting, du kan skære væk eller nedprioritere, for at få tid til det, der betyder noget for dig. Det kan være at give dine børn en god start på dagen, læse en bog, prioritere træning og selvomsorg eller tilbringe tid med familie og venner.

SE OGSÅ: ER DU IKKE GLAD & TILFREDS? » SÅ GØR DET HER…

 

Lykken findes ofte i livets små øjeblikke

Det er også vigtigt at huske på, at det ikke altid er store ting, der betyder noget. Det kan være små øjeblikke af glæde og ro, som kan gøre en stor forskel i vores liv. Så tænk over, hvad der giver dig glæde og ro, og forsøg at få lidt mere tid til det hver dag.

Det er vigtigt at huske på, at vores tid er begrænset, og at vi kun har et bestemt antal dage i livet. I den forbindelse, vil det være nærliggende at spørge faren, jeg observerede her til morgen: “Forestil dig lige at i dag er din sidste dag…”

Ville du så virkelig efterlad dit grædende barn i børnehavens garderobe, fremfor at bruge 2 minutter ekstra på at give hende en god start?

 

Brænd hamsterhjulet og design et bedre liv

“Jamen, det er også fordi…Og du kan skabe forandring, hvis du ikke er lykkelig. Du kan justere, optimere og forbedre dit liv, og det er dit ansvar.

Det vigtigt at bruge vores tid på det, der betyder noget for os, og ikke lade tiden gå med ting, der ikke gør en forskel. Så lad os begynde at bruge lidt ekstra tid på det, der virkelig betyder noget, og se hvordan det kan forandre vores liv til det bedre.

Følg med på LEVBEDRE.DK og mine sociale medier, hvor du dagligt får et skud positiv inspiration til at leve bedre og få mere glæde, velvære og livskvalitet.

Læn dig tilbage og nyd en kop kaffe, mens du ser med…

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her