ER DU IKKE GLAD & TILFREDS? » SÅ GØR DET HER…

Når vi går rundt i en mellemtilfreds eller ulykkelig tilstand, så kan årsagerne være vidt forskellige, men vejen ud af situationen har typisk nogle fællestræk. I videoen får du nogle effektive teknikker til til at genskabe “det gode liv”, som du fortjener.

Når vi oplever mellemtilfredshed, ulykkelighed, mistrivsel osv., kan lidelsen i sig selv være et ‘wake up call’ og et fantastisk incitament til at blive bevidst om, at vi må gøre en målrettet indsats for at forandre og forbedre situationen. Andre gange sidder vi fast 🙁

Jeg hjælper dagligt mennesker som af en eller anden grund er ulykkelige, mellem- eller utilfredse i livet. Mennesker der føler sig kørt fast i livet uden syn for, hvordan de kommer ud af situationen. Og det kan være svært at se lysglimtende, når livet ser sort ud.

Følelsen af at sidde fast i livet, kan skyldes store som små ting, men fælles for at sidde fast er at ALT føles umuligt. Når vi sidder fast i livet, skal vi huske, at hvis ingen er klar over, vi har brug for en hjælpende hånd, kan ingen hjælpe os videre.

Ræk ud efter den hjælp, du har brug for…

I min coaching hjælper, støtter og guider jeg mine klienter til at bryde gennem de barriere der pt. begrænser deres liv og livsglæde, så det kan komme ud på den anden side af livskrisen med fornyet energi, lyst og overskud til at leve det gode liv.

Kan du svare JA til en af nedenstående spørgsmål?

Så håber jeg du vil se videoen, og gøre en indsats for at give dig selv glæden i livet tilbage. Vi har selv ansvaret for at skabe det gode liv. Tag ansvaret – DU KAN GODT!

  • Er du ikke glad og tilfreds?
  • Er livet ikke helt som du ønsker?
  • Føler du, at du sidder fast i livet pt.?

Hvis du kan svare ja, så vil jeg forsøge at hjælpe dig i denne video.

Nej, videoen kan ikke løse alle problemer, men du kan da give den en chance, og investere 5 minutter af dit liv på at prøve at få det bedre!

SUPER! Uden at kende dig endnu, vil jeg give dig nogle tips og ideer, som kan hjælpe dig med at bryde fri af din nuværende situation, og skifte kurs i livet, så du kan føle mere glæde og tilfredshed.

» Alt held og lykke på rejsen…

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here