CABLE ROPE TRICEP PUSH-DOWN » Sådan træner du øvelsen!

CABLE ROPE TRICEP PUSH-DOWN

Cable rope tricep push-down er en øvelse, der isolerer triceps (bagsiden af overarmen) ved hjælp af et kabel-træktårn og en trækreb

I videoen, viser jeg dig præcis, hvordan du træner cable rope tricep push-down trin for trin, og herunder ser du en opsummering af, hvordan du udfører øvelsen:

 1. Stå foran et træktårnet og træk rebet ned i startpositionen med begge hænder.
 2. Hold begge hænder på rebstangen og sørg for, at holde albuerne tæt på kroppen.
 3. Træk rebet ned mod lårene, udelukkende ved at bøje albuerne og spænde op i triceps.
 4. Sørg for at holde albuerne tæt på kroppen, mens du trækker rebet ned.
 5. Hold pause et øjeblik ved bunden af ​​bevægelsen for at maksimal spændingen i triceps.
 6. Lad herefter langsomt rebet bevæge sig tilbage til startpositionen.

Det er vigtigt, at du kun bøjer albuerne, og ikke skuldrene, mens du udfører øvelsen for at isolere triceps. Det er også vigtigt at du har en god form, og at du bruger en vægt, du kan kontrollere, for at undgå skader.

Du kan også opnå variation i, hvordan øvelsen rammer triceps, ved at skifte greb fx fra en underhånds- eller overhånds greb, så du træner musklerne fra flere vinkler.

 

Gode grunde til at træne Cable Rope Tricep Push-Down

 1. Styrkelse af overkroppen: Triceps er en stor muskelgruppe, og træning af denne muskelgruppe kan hjælpe med at øge den samlede styrke i overkroppen.
 2. Forbedring af æstetik: Triceps er en muskelgruppe, der ofte er synlig, især når armene er strakt ud. Træning af triceps kan hjælpe med at forme og definere armene.
 3. Sportsperformance: Triceps er vigtige for mange forskellige sportsgrene, som involverer armbevægelser fx i atletik, svømning, boksning, tennis, golf, bowling, baseball, American football, basketball osv.
 4. Funktionel træning: Triceps er vigtige for mange dagligdagsbevægelser, såsom at trykke ting op og løfte tunge genstande. Træning af triceps kan hjælpe med at øge funktionelle kapaciteter og reducere risikoen for skader.
 5. Balance i kroppen: Triceps er en modsatrettet muskel til biceps. Træning af triceps kan hjælpe med at opretholde en god balance mellem musklerne i armene, hvilket kan forhindre skader og øge ydeevnen.
 6. Variation: Cable rope tricep push-down kan give variation i træningen i forhold til den klassiske tricep pushdown med smal grebsstang. Variationen i din tricepsøvelser giver dig mulighed for at arbejde med flere forskellige muskelfibre i triceps.

 

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her