TRICEP DIP ON CHAIR OR BENCH » Sådan træner du øvelsen!

Sådan træner du TRICEP DIP ON CHAIR

Tricep dip on a chair or bench er en effektiv isolationsøvelse, der er fokuseret på at træne dine triceps musklerne i armene

Triceps musklerne er ansvarlige for at bevæge armene i flere retninger, fx at trække armene bagud, bøje dem ved albue leddet og presse dem sammen mod kroppen.

Træning af triceps musklerne kan forbedre din overkropsstyrke, balance og stabilitet, og kan også hjælpe med at forbedre muskeludseende i armene.

Triceps dips on a chair or bench er også en god øvelse, da den kan udføres med minimal udstyr, hvorfor øvelsen er genial som hjemmetræning. Triceps dips kan i øvrigt varieres i sværhedsgraden og kan tilpasses til personer med forskellige fitnessniveauer.

Træning af triceps musklerne kan også bidrage til at forhindre skader i armene og øge funktionen i dagligdagsaktiviteter, som fx at løfte ting eller skubbe døre åbne.

 

Sådan udfører du øvelsen tricep dip on chair og bench

For at udføre øvelsen skal du have en stabil stol eller bænk, som du kan sætte dine hænder på.

  1. Start ved at sidde på kanten af stolen eller bænken, med dine hænder placeret på kanten, fingrene peger fremad og håndfladerne er vendt ned mod stolen eller bænken.
  2. Bøj dine knæ, så dine fødder er på jorden foran dig. Du kan også strække dine ben, ligesom jeg viser dig i videoen, men det øger sværhedsgraden en smule.
  3. Løft din krop væk fra stolen eller bænken ved at skubbe dine hænder ned, mens du holder dine arme lige.
  4. Sænk din krop tilbage til startpositionen ved at bøje dine arme.
  5. Gentag øvelsen for det antal gentagelser, du ønsker at udføre.

Det er vigtigt at holde ryggen lige og at undgå at bevæge hofterne, mens du laver øvelsen, for at fokusere på triceps musklerne.

Du kan også ændre sværhedsgraden ved at ændre afstanden mellem dine hænder eller ved at lægge vægt på dine lår for at øge modstanden.

 

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her