CABLE TRICEP PUSH-DOWN » Sådan træner du øvelsen!

CABLE TRICEP PUSH-DOWN

Cable tricep push-down er en øvelse, der isolerer triceps (musklerne på bagsiden af ​​overarmen) » Lær hvordan du træner øvelsen korrekt

Træning af dine triceps med fx cable tricep push-down er anbefalelsesværdigt af flere årsager, hvor af nogle af årsagerne og fordele her af er list herunder:

 1. Styrkelse af overkroppen: Triceps er en stor muskelgruppe, og træning af denne muskelgruppe kan hjælpe med at øge den samlede styrke i overkroppen.
 2. Forbedring af æstetik: Triceps er en muskelgruppe, der ofte er synlig, især når armene er strakt ud. Træning af triceps kan hjælpe med at forme og definere armene, hvilket kan gøre dem mere attraktive.
 3. Sportsperformance: Triceps er vigtige for mange forskellige sportsgrene, som involverer armbevægelser. fx kan atletik, svømning, boksning, tennis, golf, bowling, baseball, American football, basketball osv. træning af triceps øge power og kontrol i disse sportsgrene.
 4. Funktionel træning: Triceps er vigtige for mange dagligdagsbevægelser, såsom at trykke ting op og løfte tunge genstande. Træning af triceps kan hjælpe med at øge funktionelle kapaciteter og reducere risikoen for skader.
 5. Balance i kroppen: Triceps er en modgående muskel til biceps. Træning af triceps kan hjælpe med at opretholde en god balance mellem musklerne i armene, hvilket kan forhindre skader og øge ydeevnen.

 

Sådan udfører du Trinene cable tricep push-down:

 1. Stå foran et kabelmaskineri med en smal grebstang monteret øverst i træktårnet.
 2. Tag fat i grebstangen med håndfladerne vendt nedad og albuerne tæt på kroppen.
 3. Bøj albuerne og træk grebstangen ned mod lårene ved at bruge triceps.
 4. Sørg for at holde albuerne tæt på kroppen, mens du presser grebstangen nedad.
 5. Hold spændingen i triceps i et 1-2 sekunder, når grebstangen er nede og armene strakt.
 6. Lad forsigtigt grebstangen glide tilbage til startpositionen igen.

Det er vigtigt at du løsne albuerne, ellers kan man få skader. Det er også vigtigt at du bærer vægt du kan kontrollere, for at undgå skader. En variation af øvelsen kan være at skifte håndflade orienteringen for at træne musklerne fra en anden vinkel.

 

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her