Calzone af blomkål med oksekød, cocktailpølser, tacosovs og peberfrugt

Calzone af blomkål med oksekød, cocktailpølser, tacosovs og peberfrugt
Calzone af blomkål med oksekød, cocktailpølser, tacosovs og peberfrugt

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 45min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Himmelske mundfulde…

Find en dag hvor du har tid, lyst og overskud til at prøve en opskrift, der får dine smagsløg til at danse jitterbug – Kan smagsløg det? Ja, du kan roligt glæde dig 🙂

Lad det være sagt, calzoneopskriften her, er en af mine personlige favoritter, men inden vi går til opskriften, så vil jeg lige dele tre gode tips med dig…

Tip! Selve blomkåls-ostedejen kan har mange spændende anvendelsesmuligheder fx. til tærtedej, minipizzaer, almindelig pizzaer og tortillas og sikkert meget andet.

Tip! Når du har prøvet opskriften her, kan du tage udgangspunkt i grundopskriften til calzonen, og fylde dit eget personlige favoritfyld i dine næste calzoner.

Tip! Blomkålscalzonen er fryseegnet. Så du kan med fordel fryse portioner ned, så du hurtigt og nemt kan hive et lækkert måltid frem, når ikke gider lave mad.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Calzone af blomkål med oksekød, cocktailpølser, tacosovs og peberfrugt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Blomkålscalzone
 • 1 blomkål (medium til stort)
 • 4 æg
 • 75 gram revet mozzarellaost
 • 1½ tsk salt
 • ½ tsk peber
Tomatsovsen (Du kan lave den selv eller købe en lækker færdigsovs)
 • 1 dåse hakkede eller flåede tomater
 • 1 tsk paprika
 • 1 dusk frisk basilikum eller 2-3 tsk tørret basilikum
 • ½ tsk salt
Fyldet til din blomkålscalzone
 • 500 gram hakket oksekød
 • 100 gram cocktailpølser (del hver af pølserne i halve)
 • 50 gram revet mozzarellaost til topping
 • 1 stor peberfrugt (fintsnittet)
 • 1 terning oksebouillon
 • 1 tsk oregano
 • ½ tsk peber
Sådan gør du:
 1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
 2. Brun oksekødet af på en stor pande ved høj varme sammen med en terning oksebouillon, peber og oregano.
 3. Skyl og snit blomkålet i mindre stykker, så stykkerne kan gå i foodprocessoren. Riv blomkålsstykkerne til blomkålsris på foodprocessorens mellemste rivejern.
 4. Beklæd en bradepande med et stykke bagepapir, og fordel blomkålsrisene jævnt på bagepladen. Giv bagepladen med blomkålsrisene cirka 10 minutter i ovnen, så meget af fugten fordamper fra blomkålsrisene.
 5. Efter 10 minutter blandes blomkålsrisene med æg, mozzarellaost, salt og peber. Pres herefter calzonedejen ud i et jævnt lag på en bageplade i cirka 30 cm x 30 cm og 1 cm i tykkelsen.
 6. Bag calzonedejen yderligere 10 minutter i ovnen, til den har en gylden overflade.
 7. Blend/purer alle ingredienserne til tomatsovsen i en skål med en stavblender.
 8. Tag bradepanden med den forbagte calzonedej ud af ovnen. Fordel tomatsovsen, det brunede oksekød, samt halvdelen af henholdsvis cocktailpølser, mozzarellaost og peberfrugt på den midterste del af calzonedejen.
 9. Fold herefter hver af siderne indover midten. Det gøres nemmest ved at trække bagepapiret med calzonedejen ind over midten. Top din calzone af med cocktailpølser, peberfrugt, et drys oregano og den resterende mozzarellaost.
 10. Afslutningsvis tilberedes blomkålscalzonen 10-12 minutter i ovnen, hvorefter den er klar til servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

 

6 KOMMENTARER

 1. Hejsa så fik vi smagt blomkåls calzonen i aftes og hold da op vi var positivt overrasket. . Den smagte himmelsk

 2. Waow en lækker rat.. vi har lige fået den til aften og hvis det ikke var fordi jeg er på slankekur så havde jeg spist det hele vi er starter på 4 uge nu med ratter her fra og det er bare godt

  • Tak Henrik for dagens dejligste feedback 😀

   Og tak fordi du følger levbedre.dk, og synes godt om mine opskrifter 😀

   Rigtig meget held og lykke – Ha’ en skøn dag 🙂

   PS. Sig til hvis du/I får brug for hjælp (Online Coaching) på rejsen.

 3. Så vil jeg også lige smide en god kommentar. Denne skal jeg nemlig til at lave. Jeg gider ikke spise alm pizza, som de andre i familien skal have til aftensmad. Så meget hellere denne udgave. Og så laver jeg lige dobbelt op – skærer ud i portioner og i fryseren

  • Tusinde tak – Din gode kommentar er med til at skabe mere liv og glade dage her på LEVBEDRE.DK

   Tak for din positive feedback på opskriften, og dine guldkorn, som andre helt sikkert også kan få glæde af.

   Håber du får en skøn søndag

Please enter your comment!
Please enter your name here