Cremet blomkålsmos med flødeost, smør og havsalt

Cremet blomkålsmos med flødeost, smør og havsalt - Low-Carb LCHF
Cremet blomkålsmos med flødeost, smør og havsalt - Low-Carb LCHF

4 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  25min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Bedre end kartoffelmos…

Hvis du elsker kartoffelmos, så skal du helt sikkert prøve denne blomkålsmos med flødeost og smør, for den er vildt mundvandprovokerende – personligt foretrækker jeg blomkålsmos  fremfor kartoffelmos. Lad mig høre hvad du synes, når du har smagt den… 🙂

Jeg har aldrig selv fået et “RUSH” af at spise kartoffelmos, men det er jo helt fair, hvis en god omgang kartoffelmos, får dig til at savle med glædesbrusende sus i maven  🙂

Prøv at lade opskriften her udfordre dig på din lyst til kartoffelmos. Du får nemlig muligvis en ny favorit, når du har smagt min blomkålsmos med flødeost, smør og havsalt.

Opskriften vinder efter min mening smagsmæssigt over kartoffelmos, men det er jo bare min oplevelse, så jeg hører gerne, hvad du synes når du har prøvet opskriften.

Tip! Kan med fordel laves i en dobbelt portion og nedfryses i portioner, så du har nemt og lækkert tilbehør til fremtidige livretter.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Cremet blomkålsmos med flødeost, smør og havsalt - Low-Carb / LCHF
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1 stk blomkålshoved
  • 50 gram flødeost (jeg valgte en variant med krydderurter)
  • 10 gram smør
  • 1 tsk havsalt / almindeligt salt
  • 1 tsk Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Skyl og snit blomkålshovedet i mindre stykker(cirka 2 x 2 cm).
  2. Hæld det snittede blomkål i en gryde og tildæk med vand. Kog blomkålet mør i 20 minutter.
  3. Hæld kogevandet fra den nu møre blomkål, og lad det dampe af i et par minutter, over den varme kogeplade.
  4. Find elpiskeren frem, og pisk flødeost, smør, havsalt og friskkværnet sort peber sammen med det møre blomkål.
  5. Pisk til blomkålsmosen er lækker og luftig. Top gerne af med lidt ekstra havsalt.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here