Cremet blomkålsmos med flødeost og havsalt » Bedre end kartoffelmos!

Cremet blomkålsmos med flødeost og havsalt » Bedre end kartoffelmos!
Cremet blomkålsmos med flødeost og havsalt » Bedre end kartoffelmos!

Prøv cremet blomkålsmos med flødeost og havsalt

Her får du tilbehørsopskriften på cremet blomkålsmos med flødeost og havsalt, som mange synes er bedre end kartoffelmos

Elsker du kartoffelmos? Så skal du helt sikkert prøve blomkålsmos med flødeost og havsalt. Server denne mundvandprovokerende blomkålsmos, som jeg personligt (og mange andre) foretrækker fremfor kartoffelmos.

Lad mig høre hvad du synes i kommentaren, når du har smagt den…

Jeg har aldrig fået et “RUSH” af at spise kartoffelmos, men det er jo helt fair, hvis en god omgang kartoffelmos, får dig til at savle og giver dig glædesbrusende sus i maven.

Uanset om du et helt vild med mos eller du er den mad-nysgerrige type, så prøv opskriften her. Du får nemlig muligvis en ny tilbehørsfavorit, når du har smagt min blomkålsmos med flødeost og havsalt.

Opskriften vinder smagsmæssigt efter min mening over kartoffelmos, men det er jo bare min smagsoplevelse, så jeg hører gerne om, hvad du synes, når du har prøvet opskriften.

Tip! Du kan med fordel lave en dobbelt portion og nedfryse bolmkålsmosen i portioner, så du har nemt og lækkert tilbehør til fremtidige livretter.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Cremet blomkålsmos med flødeost og havsalt » Bedre end kartoffelmos!
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1 stk blomkålshoved
  • 50 gram flødeost (jeg valgte en variant med krydderurter)
  • 1 tsk havsalt eller almindeligt salt
  • 1 tsk peber (gerne friskkværnet
  • 1 lille dusk purløg, persille eller basilikum (alternativt 1 tsk tørrede krydderurt)
Sådan gør du:
  1. Skyl og snit blomkålshovedet groft i stykker. Jo mindre stykker, des hurtigere tilberedning.
  2. Hæld det snittede blomkål i en gryde og tildæk blomkålen med vand. Kog blomkålen mør i 15 - 20 minutter.
  3. Hæld kogevandet fra de møre blomkålsstykker, og lad den kogte blomkål dampe af i et par minutter over den varme kogeplade.
  4. Find elpiskeren frem. Pisk flødeost, havsalt, friskkværnet sort peber og krydderurter sammen med det møre blomkål.
  5. Pisk til blomkålsmosen er lækker og luftig. Top gerne din cremede blomkålsmos af med lidt ekstra havsalt og friske krydderurter.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here