Opskrift på lakseroulade med flødeost
Vanvittig smagfuld fiskeopskrift på lækker lakseroulade med cremet flødeost og friske grønne asparges fx som forret!
Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, din søde partner eller nogle skønne gæster, så hiv denne opskrift frem, og server en lækker lakseroulade som guf for ganen.
Jeg har både serveret lakserouladen som en del af hovedmåltidet og som en skøn forret. De gange jeg har anvendt opskriften som hovedret, har jeg suppleret opskriften op med en stor farverig salat, som vi har nydt sammen med lakserouladen og de grønne asparges.
Du kan forberede lakserouladen i god tid inden servering, hvilket gør opskriften lækker som gæstemad. Tag blot lakserouladen ud af fryseren, når den har sat sig efter 30-60 minutter, skær den ud, anret laksestykkerne og stil laksen i køleskabet indtil servering.
Personligt nyder jeg lige så gerne de grønne asparges kolde som varme, og forbereder derfor også dem i god tid, så hele anretningen er klar til servering på forhånd.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 400 gram røget laks i skiver
- 150-200 gram flødeost med urter (Alternativt friskost for færre kalorier)
- Skal og saft af 1 økologisk citron
- 1 dusk dild
- ¼ tsk salt
- ¼ tsk friskkværnet sort peber
- 500 gram grønne asparges
- Bland fløde- eller friskosten med fintrevet citronskal, 1-2 spsk friskpresset citronsaft, fintsnittet dild, salt og peber. Rør ingredienserne godt sammen med en ske.
- Læg et stykke bagepapir eller stanniol ud i cirka 30 centimeters længe på køkkenbordet.
- Fordel halvdelen af den røgede laks på bagepapiret eller stanniolen, så lakseskiverne lapper et stykke ind over hindanden, og ender med at dække et areal på cirka 25 x 15 centimeter.
- Fordel herefter halvdelen af fløde- eller friskostblandingen i et jævnt lag henover den røgede laks.
- Rul herefter lakserouladen, ved hjælp af bagepapiret/stanniolen. Rul fra den lange side af, uden at selve bagepapir eller stanniol rulles med ind i lakserouladen.
- Herefter følges trin 2 - 5 igen, når lakseroulade nummer to skal laves, hvorefter begge lakseroulader lægges i fryseren i 30 - 60 minutter.
- Herefter kan bagepapiret eller stanniolen fjernes fra lakserouladen. Skær lakserouladen ud i cirka 1 centimeter skiver, og anret lakseskiverne med de grønne asparges på et serveringfad.
- Cirka 5 - 10 minutter inden servering, bringes 1 centimeter vand i krog i bunden af en gryde.
- Skyld de grønne asparges, knæk bunden af dem, læg dem i gryden med kogende vand, og lad dem damp/koge i 3-4 minutter.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]