Cremet flødeostfyldt lakseroulade med blancherede grønne asparges

Cremet flødeostfyldt lakseroulade med blancherede grønne asparges
Cremet flødeostfyldt lakseroulade med blancherede grønne asparges

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Vanvittigt lækkert…

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, din søde partner eller nogle skønne gæster, så hiv denne opskrift frem, for det er guf for ganen.

Jeg har både serveret lakserouladen som en del af en hovedmåltid og som smagfuld forret. De gange jeg har anvendt opskriften som hovedret, har jeg suppleret opskriften op med en stor farverig salat, som vi har nydt sammen med lakseroulade og aspages.

Tip! Du kan sagtens forberede lakserouladen i god tid inden servering. Du tager blot lakserouladen ud af fryseren, når den har sat sig efter 30-60 minutter, skærer den ud, anretter laksestykkerne og stiller den i køleskabet indtil servering.

Personligt nyder jeg lige så gerne de grønne asparges kolde som varme, og forbereder også dem i god tid, så hele anretningen er klar til servering.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Super saftige paprika-frikadeller med rød peber og havsalt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 400 gram røget laks i skiver
Flødeostcremen
  • 150-200 gram flødeost med urter (Alternativt friskost for færre kalorier)
  • Skal og saft af 1 økologisk citron
  • 1 dusk dild
  • ¼ tsk salt
  • ¼ tsk friskkværnet sort peber
De grønne asparges
  • 500 gram grønne asparges
Tilberedning
Sådan laver du 2 styk flødeostfyldte lakseroulader
  1. Bland fløde- eller friskosten med fintrevet citronskal, 1-2 spsk friskpresset citronsaft, fintsnittet dild, salt og peber. Rør ingredienserne godt sammen med en ske.
  2. Læg et stykke bagepapir eller stanniol ud i cirka 30 centimeters længe på køkkenbordet.
  3. Fordel halvdelen af den røgede laks på bagepapiret eller stanniolen, så lakseskiverne lapper et stykke ind over hindanden, og ender med at dække et areal på cirka 25 x 15 centimeter.
  4. Fordel herefter halvdelen af fløde- eller friskostblandingen i et jævnt lag henover den røgede laks.
  5. Rul herefter lakserouladen, ved hjælp af bagepapiret/stanniolen. Rul fra den lange side af, uden at selve bagepapir eller stanniol rulles med ind i lakserouladen.
  6. Herefter følges trin 2 - 5 igen, når lakseroulade nummer to skal laves, hvorefter begge lakseroulader lægges i fryseren i 30 - 60 minutter.
  7. Herefter kan bagepapiret eller stanniolen fjernes fra lakserouladen. Skær lakserouladen ud i cirka 1 centimeter skiver, og anret lakseskiverne med de grønne asparges på et serveringfad.
Sådan tilbereder du de grønne asparges
  1. Cirka 5 - 10 minutter inden servering, bringes 1 centimeter vand i krog i bunden af en gryde.
  2. Skyld de grønne asparges, knæk bunden af dem, læg dem i gryden med kogende vand, og lad dem damp/koge i 3-4 minutter.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here