Cremet og lækker ærtesuppe med basilikum, lime og fløde

Cremet og lækker ærtesuppe med basilikum, lime og fløde » Low-Carb
Cremet og lækker ærtesuppe med basilikum, lime og fløde » Low-Carb

Få varmen indefra med varm og lækker ærtesuppe

Prøv en cremet og lækker ærtesuppe med basilikum, lime og fløde næste gang det kniber med at få varme i kroppen

Dagens opskrift er super nemt at lave, og så smager den pragtfuldt. Ærtesuppen kan med fordel serveres i små skåle, og anvendes som forret, eller i større skåle som hovedmåltid.

Elsker du at have nem mad ved hånden i en travl hverdag?

Ærtesuppen kan nemt fryses ned i portioner, på den måde kan du altid have en smagfuld ærtesuppe klar på rekordtid!

Super sunde supper der er smæk fyldt med grøntsager, er i øvrigt en genial måde at få et ekstra skud grøntsager indenbords på.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Cremet og lækker ærtesuppe med basilikum
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 700 g frosne ærter
  • 3 skalotteløg eller 1 stort almindeligt løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 potte frisk basilikum
  • 1 dl fløde eller 100 gram pikantost
  • 1 tsk smør
  • 1 revet skal af økologisk lime (kan undlades)
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Hak løg og hvidløg i grove stykker.
  2. Grib en tykbundet gryde, smelt smøret ved middel varme, og svits de grofthakkede løg under omrøring i nogle minutter.
  3. Kom ærter, basilikumblade, salt, peber, revet limeskal og fløde i gryden.
  4. Lad grydens indhold varme op, uden at koge, og blend så hele herligheden til en jævn konsistens med en stavblender eller i en almindelig blender.
  5. Fortynd evt. ærtesuppen med vand, og giv suppen et ekstra skud varme inden servering.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | PALEO | LOW-CARB

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here