Cremet tomatsuppe med kylling, kokosmælk og hvide asparges

Cremet tomatsuppe med kylling, kokosmælk og hvide asparges
Cremet tomatsuppe med kylling, kokosmælk og hvide asparges

Har du smagt min tomatsuppe?

Prøv min lette, lækre og lynhurtige opskrift på cremet tomatsuppe med kylling, kokosmælk og hvide asparges og få varmen indefra!

Selvom solen til tider kigger frem, kan man jo sagtens føle sig en anelse forfrossen, og så findes der altså ikke noget bedre end at genfinde den indre varme.

En af de mest effektive måder til at sparke gang i vores indre varme er gennem motion, træning eller anden fysisk aktivitet. Føles aktivitet en tand for uoverskueligt? Så kan du jo altid starte ud med en dejlig skål brandvarm tomatsuppe.

Fryser du? Tomatsuppen her, kan du lave klar på få minutter, og den har flere gange givet mig min indre varme tilbage, så mon ikke også “suppetricket” virker for dig 🙂

Tip! Du kan med fordel lave en dobbeltportion, så du har til flere dage, flere personer eller til lækre fryseretter – ligetil at tage op og varme.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Cremet tomatsuppe med kylling, kokosmælk og hvide asparges
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 400 gram kyllingbryst i tynde skiver eller strimler
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse hvide asparges
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • 1 god dusk frisk basilikum eller 2 tsk tørret basilikum
  • 2 terninger hønsebouillon
  • 1-3 knsp chili (alt afhængigt af din tolerance)
  • Friskkværnet sort peber
  • Salt
Sådan gør du:
Sådan laver du den lækreste tomatsuppe
  1. Giv en stor gryde høj varme og tilsæt tomatpure, hakkede tomater, kokosmælk og bouillonterningerne.
  2. Skræl og snit løg, hvidløg og basilikum groft (ingredienserne blendes senere). Tilføj ingredienserne til gryden. Grib din stavblender, og purér tomatsuppen godt igennem.
  3. Tilføj de hvide asparges og det fintskårne kyllingbryst til den varme tomatsuppe. Lad suppen simre/småkoge i cirka 10 minutter, hvorefter tomatsuppen smages til med salt, peber og chili inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –


Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her