DRIK JUICE, FOR SUKKER-SODAVAND GØR DIG TYK

DRIK JUICE, FOR SUKKER-SODAVAND GØR DIG TYK
DRIK JUICE, FOR SUKKER-SODAVAND GØR DIG TYK

SUKKER-SODAVAND GØR DIG TYK

Ønsker du vægttab og vælger den “sunde” juice (og smoothie), fordi du tror den er meget bedre at drikke fremfor fx sukker-sodavand?

Ja, fancy markedsføring, flotte etiketter og overbevisende reklamefilm gør det nemt at blive forført. Vi bliver forført til at tro, det er meget bedre for os at vælge juicen fremfor fx sukker-sodavand.

SE OGSÅ: SYNLIGGØR SPISEVANERNE OG OPNÅ HOLDBART VÆGTTAB

 

Jeg ønsker vægttab, og snupper den “sunde” juice

Du snupper den “sunde” juice, men overser det vigtigste ift. vægttab (kalorieindholdet) pga. uvidenhed, flotte etiketter og fancy (men forvirrende) markedsføring.

I forhold til vægttab, er dit valg næsten hip som hap. Faktisk indeholder sukker-sodavanden lidt færre kalorier i forhold til juicen for samme mængde. 

Hvis målet er vægttab, så er forudsætningen kalorieunderskud, hvilket kræver reducering i kalorierne, vi indtager. I den sammenhæng er vi IKKE bedre stillet med den “sunde” juice.

SE OGSÅ: 3 UNDERLIGE, MEN EFFEKTIVE SLANKETRICKS TIL VÆGTTAB

 

Jamen, juicen (og smoothies) indeholder vitaminer

Ja, det er helt korrekt. Sukker-sodavand indeholder ikke nævneværdigt andet en sukker og smag i forholdt til den vitaminfyldte juice (og smoothie), men vitaminer giver os IKKE et fedttab – det gør et kalorieunderskud.

Drikkekalorier smager typisk skønt, men mætter forfærdeligt dårligt per kalorie. Derfor giver det fantastisk god mening, at vi reducerer mængden af drikkekalorier, hvis målet er vægttab.

Lad dig ikke forblænde af fancy, flot og farverig markedsføring og “sund” etiketter.

Nyd gerne juice med god samvittighed, men gør det med bevidsthed – specielt hvis du ønsker at komme i bedre form, opnå vægttab og få styr på vægten – én gang for alle.

SE OGSÅ: DRIKKEKALORIER LØBER NEMT FRA DIG PÅ BADEVÆGTEN

 

Drikker du juice (og smoothies), og vidste du det?

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her