3 UNDERLIGE, men EFFEKTIVE tricks til at tæmme autopiloten og få styr på vægten!

Vores hjerne elsker at gøre, som vi plejer.

På den måde sparer hjernen nemlig energi og sikrer der igennem vores overlevelse. Når vi gør det samme igen og igen, skaber vi vaner, og indgroede vaner kan anskues som en slags autopilot.

Når det drejer sig om at opnå vægttab(fedttab) og få styr på vægten, kommer vi ikke udenom at arbejde med, hvad og hvor meget vi spiser.

Hvad og hvor meget vi spiser, styres i høj grad af hvordan vi spiser, vores madvaner og vores autopilots rolle i spisesammenhænge. Er du pt. ikke glad for din kropsvægt og dit spejlbillede, så er det nødvendigt at justeres på det, du pt. gør for at blive mere glad.

Når vi ønsker vægttab og et andet kropsmæssigt resultat, er det afgørende at vågne op fra de vaner og den autopilot, som ikke støtter os på rejsen imod kropslig glæde og velvære.

Et vigtigt skridt på vejen er, at vi arbejde væk fra uopmærksom spisning hen imod mere opmærksom spisning.

En måde at vågne op fra vores autopilot (og dårlige vaner) på er, at ændre på den og de situationer, hvor vi typisk oplever at miste kontrollen til autopiloten og de dårlige vaner.

Besværliggøres en kendt handling, kræver handlingen pludselig mere bevidsthed – med bevidsthed kan vi nemmere ændre på resultatet.

 

Her får du 3 UNDERLIGE, men (ekstremt) EFFEKTIVE tricks til at tæmme autopiloten og få styr på vægten:

  1. Hold dine popcorn, slikpose, (indsæt selv flere fristelser) med din primære/foretrukne/dominerende hånd, og spis med den anden.
  2. Byt om på kniv og gaffel ved dine måltider, og tving dig selv til at spise langsommere og koncentrere dig om maden – Prøv det i en periode.
  3. Placer skålen, posen, æsken, (indsæt valgfri fristelse) mm. i gå afstand fra din placering (i sofaen foran fjernsynet), så du skal rejse dig for at spise.

*BONUS: Trick nummer 3 kan med fordel krydres med et enkelt ekstra princip: Tag kun et stykke, en chips osv. ad gangen, hvorefter du sætter dig ned og nyder den/det.

Er du klar på at prøve dine nye tricks?

Ovenstående adfærdsindgreb i din hverdag, kan hjælpe dig til øget bevidsthed omkring dine spisevaner (mindful eating), hjælpe dig til at opnå langt mere nydelse af din spisning, og give vigtig tænktetid mellem stimuli (din lyst og trang) og din respons (din spisning).

Pssst… Og naturligvis i sidste ende hjælpe dig til at få styr på vægten.

Sæt i gang! – Prøv dem af, find selv på nye tricks. Alle kneb gælder!

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here