NYD STADIGVÆK COLA MENS DU SPARER MANGE KALORIER

Du kan stadigvæk nyde cola, men sparer ekstremt mange kalorier
Du kan stadigvæk nyde cola, men sparer ekstremt mange kalorier

Spar mange kalorier på cola-vanen

Nej, kalorieforskellen på én dåse cola er ikke stor, men på en måned og et år er kalorieforskellen ofte bemærkelsesværdig på vægten.

Ja, måske du synes der er en lille smagsforskel, men kalorieforskellen er ekstremt stor, og hvis vægtbalance og vægttab er en prioritet for dig, så få styr på dine drikkevaner.

Jo, det gælder også den sodavand (fx cola), du vælger i dine drinks!

Med hensyn til dine generelle druk-vaner, så løber drikkekalorierne også altid hurtigt op her, uden at give dig nævneværdig mæthed.

Drømmer du om at komme i bedre form og opnå et holdbart vægttab, så er dine drikkekalorier typisk et vigtigt og ofte afgørende fokusområde.

SE OGSÅ: Løber du fra dine drikkekalorier eller løber de fra dig (på vægten)?

 

Få styr på dine prioriteter, det er jo dit eget liv

Ja, du kan fortsætte med stædigt at holde fast i dine drikke- og drukvaner, mens du nøjes med at drømme om mere kropslig og mental glæde, velvære og livskvalitet.

Din stædighed er en stærk egenskab, hvis du bruger den rigtigt. Du har sikkert oplevet, hvordan din stædighed har givet dig ret, retfærdighed og resultater tidligere i dit liv? Men brugt forkert, vil din stædighed spænde ben for dine drømme.

Hvad der er vigtigst: At lykkes med et holdbart vægttab ved at acceptere en lille smagsmæssig ændring, mens du stadigvæk kan nyde cola?

Eller er det vigtigere stædigt at fastholde dine sukkersødede drikkevarer?

Valget er 100% dit, men hvis dine værdier (fx stædighed) igen og igen spænder ben for dig, dine drømme og din livskvalitet, så vågn op…

SE OGSÅ: Få bedre styr på vægten, mens du nyder energidrikke!

 

Bliv nysgerrig på dine egne røverhistorier

Vores vaner, overbevisninger og selvskabte røverhistorier skal ind imellem udfordres og justeres, hvis vi ikke ønsker at vores nuværende resultater.

Vores selvskabte røverhistorier, der i høj grad påvirker vores valg, vaner og adfærd, har måske hjulpet os før i tiden, men de spænder måske ben for dig nu.

Værdikonflikter, også kendt som modsatrettede mål, vil altid spænde ben og gøre det meget sværere at lykkes med dine gode intentioner i livet.

SE OGSÅ: “WHAT THE HELL” effekten! “Nu er jeg faldet i, så jeg går ALL-IN”

I perioder sejrer “Jeg vil være sund” værdien i dig, og du går derfor ALL-IN på sundhed med ofte flere vilde, intense og altid uholdbare sundhedstiltag, indtil…

Du i næste periode mærker din stædighedsværdi “Jeg vil sQ have lov til at drikke og spise, som jeg vil” træde i karakter. Nu svinger pendulet på rekordtid fra at leve super-sundt til at leve super-usundt – igen!

Frem og tilbage svinger pendulet, mens din sundhedsbalance bliver taberen.

Det er bl.a. grunden til at indre værdikonflikter, selvskabte røverhistorier og dit mindset er noget af det, som vi sammen får helt styr, når du starter i 1:1 onlineforløb hos mig.

Er du klar til at lave små holdbare forbedringer og opnå holdbare resultater?

Hvis indlægget her, hjælper dig, så del det gerne…

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her