“WHAT THE HELL” effekten! “Nu er jeg alligevel faldet i, så jeg går ALL-IN”

Fald ikke i “WHAT THE HELL” effekten igen og igen

“Nu er jeg alligevel faldet i, så kan jeg ligeså godt gå ALL-IN”. Det er meningsløst! Måske du kender “WHAT THE HELL”-effekten ret godt?

De fleste mennesker rammes i en eller anden sammenhæng af “WHAT THE HELL” effekten. Hvis ikke det sker i forhold til (over)spisninger, så måske i en anden form, hvor tanker ala: “Det nytter alligevel ikke noget at stoppe” eller “starte”, fordi… bla bla bla.

Typisk er vores “WHAT THE HELL” tankefejl, løgn og overbevisning i forhold til mad og overspisninger, at ” det ikke nytter noget at stoppe”.

SE OGSÅ: JO, DET GØR EN STOR FORSKEL » SKAB VÆGTTAB – DER HOLDER!

I forhold til motion, træning og aktivitet, rammer “WHAT THE HELL” effekten typisk modsat. “Det nytter ikke noget at starte og gøre noget som helst”, fordi du ikke orker og kan overskue hele turen, træningsprogrammet eller aktiviteten.

SE OGSÅ: JO, LIDT MOTION ER MEGET BEDRE END INGENTING…

“WHAT THE HELL” effekten er en tankefejl – en løgn! Lidt motion er bedre end ingenting, og det betyder noget, at du stopper. Du har aldrig spist så meget, at det bliver ligegyldigt at fortsætter.

 

Andre eksempler på “WHAT THE HELL” effekten, du måske kender:

  1. Måske du forsat ryger smøger, fordi du igen og igen overbeviser dig selv om, “WHAT THE HELL” – det gør ingen forskel, om jeg stopper nu eller fortsætter! #BULLSHIT
  2. Måske du på din sidste bytur eller festlige lejlighed, på et tidspunkt overvejede at holde igen og tage hjem, men blev ramt af WHAT THE HELL” effekten! “Hva’ fa’en, jeg er jo allerede fuld, så kan jeg lige så godt forsætte til den lyse morgen”. #BULLSHIT
  3. Måske du ofte oplever modstand på den træning, motion og aktivitet, du ellers har en god intention om, og måske oven i købet har planlagt. “Jeg orker ikke at gå 5km, så jeg bliver hjemme, for det nytter ikke noget med en mindre tur” #BULLSHIT

 

Okay, godt så… Du ved, hvad jeg snakker om her 😉

I videoen vender vi nogle typiske situationer og årsager til, at WHAT THE HELL-effekten rammer os (og får styringen), samt hvordan du undgår det sker.

I forhold til spisning kan WHAT THE HELL-effekten nemt være en af de primære årsager til dine overspisninger, din overvægt og tilbagevendende dårlige samvittighed. Men vi stopper ikke her, desværre…

Dårlig samvittighed er nemlig en af de svære følelser mange spiser på. Det vil med andre ord sige, at du ikke “bare” kan opleve at overspise og opleve dårlig samvittighed, men tilmed overspise endnu mere på din dårlige samvittighed.

 

Hvad “What the hell”-effektens konsekvenser

WHAT THE HELL-effekten igangsætter dermed IKKE BLOT en enkelt negativ afledt effekt, men ofte en ond spiral af negative dominoeffekter.

Hvis genkender WHAT THE HELL-effekten, den onde spiral og / eller de negative dominoeffekter, så vil det sandsynligvis være på tide at få hjælp!

Med videoen, håber jeg, at øge din opmærksomhed på WHAT THE HELL-effekten, blive nysgerrig på din tankegangen, følelsen, fornemmelsen hos dig selv, og hjælpe dig til at skrotte den for ALTID.

Jeg vil hjælpe dig med at leve bedre og tage styringen over (din krop og) dit liv – et skridt ad gangen.

Er WHAT THE HELL-effekten en del af dit liv pt., kan du med fordel starte med at skrotte den ødelæggende og irrationelle tankegang, at der findes et tidspunkt, hvor, hvor meget du spiser bliver ligegyldigt. #BULLSHIT

 

Om din vægt(vægttab og vægtøgning), trivsel og sundhed

Vores krop er ekstremt god til at optage de kalorier vi indtager, og det betyder MEGET, hvorvidt du stopper, og begrænser din overspisning eller ej.

Akkumuleret set gør det en kæmpe forskel på din vægt, sundhed og trivsel, at du stopper fremfor at forsætte. Du ved bedre – i hvert fald nu!

Vær bevidst, tag styringen og det er ALDRIG for sent at gøre en forskel.

~ Jeg håber, du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here