“WHAT-THE-HELL-EFFEKTEN” SMADRER DINE RESULTATER

PAS PÅ “WHAT-THE-HELL-EFFEKTEN”

“Nu har jeg fejlet, så kan jeg ligeså godt gå ALL-IN”, er en meningsløs konklusion, men et godt eksempel på “WHAT-THE-HELL-EFFEKTEN”

De fleste mennesker falder i en eller anden sammenhæng i “WHAT-THE-HELL-EFFEKTEN”. Hvis ikke det sker i forhold til (over)spisninger, så måske i en anden form, hvor tanker ala: “Nu har jeg alligevel fejlet, så kan det også være lige meget…”

Fiaskotankerne leder ofte til fejlagtige konklusioner, der fx ift. overspisning nemt får os til at fortsætte overspisning – for vi har jo allerede fejlet! Hvis ikke vi bryder vaneloopet, så gentager og forstærker vi vores selvsaboterende mønstre.

I forhold til motion, træning og aktivitet dukker tankefælden typisk op med det modsatte fortegn.

“Det nytter ikke noget at starte og gøre noget som helst”, fordi du ikke orker og kan overskue hele turen, træningsprogrammet eller aktiviteten.

SE OGSÅ: JO, LIDT MOTION ER MEGET BEDRE END INGENTING…

Nu ved du, at det er en tankefejl, et selvbedrag og en løgnagtig konklusion! Lidt motion er altid bedre end ingenting Det betyder også meget, at du stopper med at spise – jo før jo bedre.

SE OGSÅ: Ligegyldig merspisning findes ikke » STOP, det gør en stor forskel!

Du har aldrig spist så meget, at det bliver ligegyldigt at fortsætte.

 

Flere gode eksempler på tankefælden:

  1. Måske du forsat ryger smøger, fordi du igen og igen overbeviser dig selv om, “WHAT THE HELL” – det gør ingen forskel, om jeg stopper nu eller fortsætter! #BULLSHIT
  2. Måske du på din sidste bytur eller festlige lejlighed, på et tidspunkt overvejede at holde igen og tage hjem, men blev ramt af WHAT THE HELL” effekten! “Hva’ fa’en, jeg er jo allerede fuld, så kan jeg lige så godt forsætte til den lyse morgen”. #BULLSHIT
  3. Måske du ofte oplever modstand på den træning, motion og aktivitet, du ellers har en god intention om, og måske oven i købet har planlagt. “Jeg orker ikke at gå 5km, så jeg bliver hjemme, for det nytter ikke noget med en mindre tur” #BULLSHIT

SE OGSÅ: JO, DET GØR EN STOR FORSKEL » SKAB VÆGTTAB – DER HOLDER!

 

Brug dine nye indsigter til at skifte kurs

I videoen vender vi nogle typiske situationer og årsager til, at WHAT THE HELL effekten rammer os (og får styringen), samt hvordan du undgår det sker.

I forhold til spisning kan WHAT THE HELL-effekten nemt være en af de primære årsager til dine overspisninger, din overvægt og tilbagevendende dårlige samvittighed. Men vi stopper ikke her, desværre…

Dårlig samvittighed er nemlig en af de svære følelser mange spiser på. Det vil med andre ord sige, at du ikke “bare” kan opleve at overspise og opleve dårlig samvittighed, men tilmed overspise endnu mere på din dårlige samvittighed.

SE OGSÅ: Kender du: “Nu er det ferie, så må jeg gerne gå ALL-IN”-fælden?

 

 

“WHAT THE HELL” tænknings konsekvenser

“WHAT THE HELL”-effekten igangsætter dermed IKKE BLOT en enkelt negativ afledt effekt, men ofte en ond spiral af negative dominoeffekter.

Hvis genkender WHAT THE HELL-effekten, den onde spiral og / eller de negative dominoeffekter, så vil det sandsynligvis være på tide at få hjælp!

Med videoen, håber jeg, at øge din opmærksomhed på WHAT THE HELL-effekten, blive nysgerrig på din tankegangen, følelsen, fornemmelsen hos dig selv, og hjælpe dig til at skrotte den for ALTID.

Jeg vil hjælpe dig med at leve bedre og tage styringen over (din krop og) dit liv – et skridt ad gangen.

Er WHAT THE HELL-effekten en del af dit liv pt., kan du med fordel starte med at skrotte den ødelæggende og irrationelle tankegang, at der findes et tidspunkt, hvor, hvor meget du spiser bliver ligegyldigt. #BULLSHIT

SE OGSÅ: Går du (altid) ALL-IN, når det er tid til weekend, hygge og festhumør?

 

Værd at vide om din vægt, trivsel og sundhed

Vores krop er ekstremt god til at optage de kalorier vi indtager, og det betyder MEGET, hvorvidt du stopper, og begrænser din overspisning eller ej.

Akkumuleret set gør det en kæmpe forskel på din vægt, sundhed og trivsel, at du stopper fremfor at forsætte. Du ved bedre – i hvert fald nu!

SE OGSÅ: BILLIGE “JA TAK”-TILBUD KAN NEMT BLIVE DYRE PÅ VÆGTEN

Vær bevidst, tag styringen og det er ALDRIG for sent at gøre en forskel.

 

FÅ STYR PÅ DIT MINDSET

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her