Fælden du SKAL undgå: “Nu er jeg alligevel faldet i, så jeg går ALL-IN”

Du har formentligt oplevet “WHAT THE HELL”-effekten før i en eller anden sammenhæng, hvis ikke i forhold til (over)spisning, så måske i en anden sammenhæng, hvor tanken, “det nytter alligevel ikke noget at stoppe” dukker op.

Andre eksempler som du måske kender:

  1. Måske du forsat ryger smøger, fordi du igen og igen overbeviser dig selv om, “WHAT THE HELL” – det gør ingen forskel om jeg stopper nu!
  2. Eller måske du i din sidste julefrokost-brandert oplevede et splitsekund, hvor du overvejede at holde igen og tage hjem, men endte i WHAT THE HELL – “Hva’ fa’en, jeg er jo allerede stiv, så kan jeg lige så godt forsætte” .

Okay, godt så… Du ved, hvad jeg snakker om her 😉

I videoen vender vi nogle typiske situationer og årsager til, at WHAT THE HELL-effekten rammer os (og får styringen), samt hvordan du undgår det sker.

I forhold til spisning kan WHAT THE HELL-effekten nemt være en af de primære årsager til dine overspisninger, din overvægt og tilbagevendende dårlige samvittighed. Men vi stopper ikke her, desværre…

Dårlig samvittighed er nemlig en af de svære følelser mange spiser på. Det vil med andre ord sige, at du ikke “bare” kan opleve at overspise og opleve dårlig samvittighed, men tilmed overspise endnu mere på din dårlige samvittighed.

Hvad “What the hell”-effektens konsekvenser

WHAT THE HELL-effekten igangsætter dermed IKKE BLOT en enkelt negativ afledt effekt, men ofte en ond spiral af negative dominoeffekter.

Hvis genkender WHAT THE HELL-effekten, den onde spiral og / eller de negative dominoeffekter, så vil det sandsynligvis være på tide at få hjælp!

Med videoen, håber jeg, at øge din opmærksomhed på WHAT THE HELL-effekten, blive nysgerrig på din tankegangen, følelsen, fornemmelsen hos dig selv, og hjælpe dig til at skrotte den for ALTID.

Jeg vil hjælpe dig med at leve bedre og tage styringen over (din krop og) dit liv – et skridt ad gangen.

Er WHAT THE HELL-effekten en del af dit liv pt., kan du med fordel starte med at skrotte den ødelæggende og irrationelle tankegang, at der findes et tidspunkt, hvor, hvor meget du spiser bliver ligegyldigt. #BULLSHIT

Om din vægt(vægttab og vægtøgning), trivsel og sundhed

Vores krop er ekstremt god til at optage de kalorier vi indtager, og det betyder MEGET, hvorvidt du stopper, og begrænser din overspisning eller ej.

Akkumuleret set gør det en kæmpe forskel på din vægt, sundhed og trivsel, at du stopper fremfor at forsætte. Du ved bedre – i hvert fald nu!

Vær bevidst, tag styringen og det er ALDRIG for sent at gøre en forskel.

~ Jeg håber, du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen

 

SKAB EN KROP OG ET LIV DU ELSKER, mens du nyder processen! START HER

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here