DU TABER DIG IKKE, FORDI DU SPISER FOR MEGET “SUNDT”

DU TABER DIG IKKE, FORDI DU SPISER FOR MEGET SUNDT
DU TABER DIG IKKE, FORDI DU SPISER FOR MEGET SUNDT

SPISER DU DIG TIL ET BENSPÆND?

Du spiser generelt helt vildt “sundt”, og derfor undrer det dig meget, at du ikke opnår det vægttab, du ønsker dig

Måske du lige nu føler dig ramt af indledningen, fordi du kender alt til problemstillingen, hvor du generelt spiser helt vildt sundt, men uden at lykkes med vægttab. Ja, det kan sågar være, at du faktisk oplever at tage på, selvom du spiser “sundt”.

SE OGSÅ: SUND MAD KAN (OGSÅ) FEDE OG FORHINDRE VÆGTTAB

Uanset om du spiser “sunde” eller “usunde” fødevarer, så forbliver forudsætningen for vægttab den samme – nemlig kalorieunderskud. Og hvis dit ønskede vægttab udebliver, så spiser du altså ikke færre kalorier, end du forbrænder.

LÆS OGSÅ: SÅDAN OPBYGGER OG FASTHOLDER DU DINE NYE VANER

 

VISER DINE APPS, DU ER I KALORIEUNDERSKUD?

Ja, det er muligvis sandt – altså at dine apps viser, at du er i kalorieunderskud, og derfor bør opleve vægttab, men apps er vejledende, og virkeligheden er klogest. Stol derfor ikke blindt på dine apps og registreringer, hvis virkeligheden giver dig en anden feedback!

I forhold til din registrering, kan det være, du falder i fælden, som mange andre.

Du får måske godt nok registreret hovedmåltiderne, men overser, glemmer eller er uopmærksom på din mini-snacking i løbet af dagen fx når madpakken smøres, på farten i bilen, på kontoret eller dine (mange ikke registrerede) kopper cafe latte osv.

Mange bække små, giver (en stor å). Oversat til artiklen pointe her, så giver dine mange små uregistrerede kalorieindtag et udeblivende vægttab.

LÆS OGSÅ: KALORIELOGIKKEN BAG DIN VÆGT OG ETHVERT VÆGTTAB

 

SÅDAN SÆTTER DU GANG I VÆGTTABET IGEN

Sidder du pt. og er dybt frustreret over vægttabet står stille? Så prøv en simpel øvelse, der går ud på at du tager billeder af ALT, du spiser og drikker i løbet af en eller flere dage. På den måde får du skabt bevidsthed omkring alt det, som du måske overser.

Har du det fulde overblik, men stadigvæk ikke taber dig? Så må du acceptere, at apps blot er vejledende, og derfor skal “kalibreres” jf. virkelighedens feedback, som du nu ved altid er klogest.

Uanset hvilket kaloriemål, du har indtastet i din app og bruger som styringsmål for dit daglige kalorieindtag, så reducer kaloriemålet med 100-200 kalorier.

Nu styrer du efter at skabe et lille yderligere kalorieunderskud i de næste 7-14 dage, og her vil virkeligheden afsløre, om du så er i kalorieunderskud Når det lykkes at fastholde et kalorieunderskud over tid, vil du få de resultater, du fortjener.

Nåh ja, hvis du forsat ikke taber dig, så reducer kaloriemålet en smule yderligere.

Jeg har i over 10 år hjulpet tusindevis af mennesker med at “spotte” deres blinde vinkler bl.a. i forhold til at finde årsagerne til deres udeblivende vægttab. Jeg hjælper også gerne dig til at lykkes med at opnå vægttab – én gang for alle!

LÆS OGSÅ: SÅDAN HOLDER DU VÆGTEN I BALANCE EFTER VÆGTTABET

Hvis indlægget hjælper dig, så del det gerne…

 

FÅ STYR PÅ VÆGTEN ÈN GANG FOR ALLE?

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her