SÅDAN OPBYGGER OG FASTHOLDER DU DINE NYE VANER

SÅDAN OPBYGGER DU NYE VANER

De fleste kan gøre noget en enkelt dag eller en uge, men hvordan skaber og fastholder du egentlig nye sundhedsfremmende vaner?

For at skabe synlige, vægtmæssige og mærkbare forandringer er det en forudsætning, at vi formår at holde ved de gode, støttende og sunde motions-, trænings- og aktivitetsvaner over tid – gerne resten af livet.

Lad mig skære ovenstående sætning ud i pap. Det er sjældent information ‘HVAD’ der er problemet. Hverken når det gælder mad-, motions- eller bedre livsstilsvaner. Vi drukner i ‘HVAD’ information på nettet, i blade, apps osv.

SE OGSÅ: HACK DIG TIL BEDRE VANER MED “TEMPTATION BUNDELING”

I videoen får du en vigtig strategi til at opbygge og fastholde gode motions-, trænings- og aktivitetsvaner resten af livet.

SE OGSÅ: FØLER DU SLET IKKE DER SKER NOK FREMSKRIDT? 

Vi skal have hjernen med på vores forandringer, hvis intentionen er at de skal fastholdes på den lange bane. Det glemmer de fleste, og i den typiske strategi er niveauet for højt og skal drives af selvdisciplin og rå viljestyrke.

SE OGSÅ: ALLE FREMSKRIDT ER FREMSKIDT » BÅDE SMÅ SOM STORE

 

HVORFOR ER DENNE DRIVKRAFT ET PROBLEM?

Selvdisciplin og viljestyrke er begrænsede ressourcer, og de drænes og forbruges af meget andet end “dit nye sundhedsprojekt”. Det er derfor vi ofte ser at livsstilsændringer kun fastholdes i en (meget) kort periode.

Strategien er kortsigtet og uholdbar, men i vores utålmodighed overser vi ofte, at vi spænder ben for os selv igen og igen. I stedet for at skabe succes på succes, så avler mange fiasko på fiasko.

Snup de gode tips til at opbygge og fastholde dine nye motions-, trænings- og aktivitetsvaner, så du kan skabe resultater der holder resten af livet.

SE OGSÅ: GØR DINE GODE VANER ELASTISKE OG FÅ MERE SUCCES

~ Jeg håber, du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen

 

FÅ STYR PÅ DINE NYE VANER

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her