DUMBBELL BENT OVER LATERAL RAISE » Sådan gør du!

DUMBBELL BENT OVER LATERAL RAISE

Sådan træner du Dumbbell Bent Over Lateral Raise, der primært træner skuldermusklerne, især deltoideus (skuldermusklerne)

I videoen, viser jeg hvordan du træner øvelsen Dumbbell Bent Over Lateral Raise, og som supplement er herunder en læsevenligt trin-for-trin guide til at udføre øvelsen korrekt:

 1. Start med at stå med fødderne i skulderbredde og bøj derefter fremad ved hofterne, mens du holder ryggen ret.
 2. Tag fat i håndvægtene med håndfladerne vendende indad, så hænderne er nær kroppen.
 3. Lad håndvægtene hænge ned langs kroppen, og det er ok at bøje lidt i albuerne.
 4. Løft håndvægtene ud til hver side på en og samme tid, “som ville du flyve”.
 5. Hold opspændet et øjeblik i øvelsens top, hvorefter du langsomt lader håndvægtene glide tilbage til startpositionen.
 6. Gentag bevægelsen i det antal repetitioner du ønsker.

Det er vigtigt at holde ryggen lige, undgå at løfte håndvægtene for højt, det skal primært være skulderne som arbejder. Fokuser på teknikken og øg belastningen gradvist.

PRØV OGSÅ: SÅDAN TRÆNER DU DUMBBELL FRONT RAISE

 

Fordele ved at træne skuldrene (deltoideus)

 1. Styrker skuldermusklerne: Skulderøvelser som Dumbbell Bent Over Lateral Raise kan hjælpe med at styrke skuldermusklerne, hvilket kan hjælpe med at forbedre positur og balance og også beskytte skuldrene mod skader.
 2. Øger kraft og stabilitet: Skulderøvelser kræver både styrke og stabilitet i musklerne, så det kan hjælpe med at øge kraften i hele overkroppen, hvilket kan gavne mange forskellige aktiviteter.
 3. Hjælper med vægttab: Skulderøvelser kan hjælpe med at øge muskelmassen i skulderne. Aktivt væv (muskelmasse) øger metabolismen og forbrænder flere kalorier, hvorfor styrketræning både bidrager til kalorieforbrænding under og efter træningen.
 4. Forbedrer sportspræstation: Skulderøvelser kan hjælpe med at øge kraft, explosivitet og udholdenhed i musklerne, som kan hjælpe med at forbedre præstationen i mange sportsgrene, der kræver styrke i overkroppen.
 5. Reducerer skader: Skuldrene er en følsom del af kroppen og kan let blive skadet. Træning af skuldrene kan hjælpe med at styrke dem og øge stabiliteten, hvilket kan reducere risikoen for skader.

PRØV OGSÅ: SÅDAN TRÆNER DU DUMBBELL LATERAL RAISE

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her