DUMBBELL LATERAL RAISE » Sådan træner du øvelsen!

DUMBBELL LATERAL RAISE

Sådan træner du Dumbbell Lateral Raise, der er en effektiv øvelse til at træne, styrke og give fylde til siden af dine skuldre (deltoideus)

Denne øvelse er god til at øge styrke og muskelmasse i skuldrene, forbedre holdningen og giver god stabilitet til skulderleddet.

Siden af skuldermusklerne er vigtige for at give skulderleddet god stabilitet, det hjælper med at bevæge armene i forskellige retninger, og at holde skuldrene i en god position.

Øvelsen kan hjælpe med at forbedre bevægelsesområdet i skulderleddet, og forhindre skader fra at forekomme.

Dumbbell Lateral Raise er også gode til at øge symmetrien i skuldrene og at hjælpe med at opretholde balance mellem musklerne i skuldrene og nakken. Det kan også bruges som en god supplement øvelse til andre øvelser såsom presseøvelser og skubbeøvelser.

Det er vigtigt at bemærke, at træning af skuldre bør omfatte flere øvelser for at træne forskellige dele af skuldrene, og træne dem i forskellige vinkler og bevægelser for optimal træning.

PRØV OGSÅ: SÅDAN TRÆNER DU DUMBBELL FRONT RAISE

PRØV OGSÅ: SÅDAN TRÆNER DU DUMBBELL BENT OVER LATERAL RAISE

 

Sådan trænes Dumbbell Lateral Raise trin-for-trin

I videoen, viser jeg dig trin for trin, hvordan du træner Dumbbell Lateral Raise, og som supplement hertil, har du nedfor en læsevenlig udgave af trinene for at udføre øvelsen.

  1. Start med at stå oprejst med et par (ikke for tunge) håndvægte ved siden af ​​kroppen med håndfladerne vendt ind mod kroppen.
  2. Løft håndvægtene til siden i en “flyvende” bevægelse, mens du holder albuerne let bøjede og dine håndled udstrakte.
  3. Hold skuldrene trukket tilbage og nede, og undgå at løfte vægtene for højt eller for meget fremover.
  4. Sænk vægtene langsomt tilbage til startpositionen.
  5. Gentag øvelsen for det ønskede antal gentagelser og sæt.

Det er vigtigt at holde korrekt teknik under øvelsen for at undgå skader og få mest muligt ud af træningen. Start med mindre vægte og gradvist øge dem, når man bliver stærkere.

Det kan også være nyttigt bl.a. at variere øvelsen ved at dreje håndleden i forskellige retninger, samt ændre vinklen på skuldrene for at træne skuldrene på forskellige måder.

 

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her