CABLE ROPE FACE PULL » Sådan træner du øvelsen!

CABLE ROPE FACE PULL

Sådan trænes Cable Rope Face Pull, der primært træner rygmusklerne og skuldermusklerne, især rhomboid og forrest og mediale deltoideus

I videoen, viser jeg hvordan du træner øvelsen Cable Rope Face Pull, og som supplement er herunder en læsevenligt trin-for-trin guide til at udføre øvelsen korrekt:

 1. Start med at stå foran et træktårn med et rebtræk monteret over hovedhøjde.
 2. Tag fat i begge ender af rebet med håndfladerne vendende mod hinanden, med armene strakt ud foran kroppen.
 3. Træk nu rebet mod ansigtet ved at trække albuerne op og bagud bag hovedet.
 4. Hold opspændet i et øjeblik i øvelsens slutposition.
 5. Lad herefter langsomt rebtrækket glide tilbage til startpositionen.
 6. Gentag bevægelsen i det antal repetitioner du ønsker.

Det er vigtigt at holde ryggen lige og undgå at svinge eller rotere kroppen. Fokuser på at trække rebet mod ansigtet og holde skuldrene trukket bak og albuerne højt.

Det kan hjælpe at fokusere på at trække rebet mod kæben, for at aktivere musklerne ordentligt. Start med en let vægt, så du kan fokusere på teknikken og øg belastningen gradvist.

PRØV OGSÅ: SÅDAN TRÆNER DU LATERAL PULL-DOWN (WIDE GRIP)

 

Her er nogle fordel ved Cable Rope Face Pulls

 1. Styrker ryg- og skuldermusklerne: Cable Rope Face Pulls er en effektiv øvelse til at træne ryg- og skuldermusklerne, især rhomboid musklerne og deltoideus (posteriore og mediale).
 2. Forbedrer skulderstabiliteten: Øvelsen kan hjælpe med at styrke de mindre stabilisatorer muskler i skulderen, hvilket kan hjælpe med at reducere risikoen for skader og forbedre skulderstabiliteten.
 3. Forbedrer postur: Cable Rope Face Pulls kan hjælpe med at forbedre postur ved at balancere musklerne i ryg og skulder, hvilket kan reducere smerter i nakke og skuldre.
 4. Forbedrer sportspræstation: Cable Rope Face Pulls kan hjælpe med at øge styrke, explosivitet og udholdenhed i musklerne, hvilket kan forbedre præstationen i mange sport, der kræver styrke i overkroppen.
 5. Varierende øvelse: Det kan gøres med mange forskellige vægte og varianter, inklusiv et enkel reb eller med to, hvilket gør det nemt at tilpasse øvelsen til ens dit personlige fitnessniveau og træningsmål.

PRØV OGSÅ: FACE PULL HJEMMETRÆNINGSØVELSE (UDEN UDSTYR)

 

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her