DUMBBELL TRICEP KICKBACK » Sådan træner du øvelsen!

DUMBBELL TRICEP KICKBACK

Dumbbell tricep kickback er en træningsøvelse, der isolerer og styrker triceps (musklerne på bagsiden af overarmen) med håndvægte

Triceps er ansvarlig for at extendere albuen og øvelsen styrker og toner disse musklerne. Dumbbell tricep kickbacks kan bidrage til at øge styrken i overkroppen generelt, samt hjælpe med at forbedre din performance i øvelser som fx push-ups og dips.

Triceps bruges primært til at extendere albuen, dvs. at trække armen. At strække armen bruges i mange af hverdagens bevægelser fx når du skal løfte ting op fra gulvet, trykke noget op eller skubbe noget væk fra dig selv.

Triceps er også afgørende i mange sportsgrene og kropsøvelser, såsom at hoppe, kaste, svømme og i mange styrkeøvelser som dips, push ups, bench press. Træning af triceps øger også din evne til at udføre andre træningsøvelser med god form og teknik.

 

Sådan udfører du dumbbell tricep kickback

I videoen, viser jeg dig, hvordan du udfører dumbbell tricep kickback korrekt trin for trin, men som supplement er trinene for at udføre øvelsen beskrevet herunder:

  1. Start med at placere dit ene knæ på bænken. Bøj dig fremad ved hofterne, og hold ryggen ret, så din overkrop er parallelt med gulvet.
  2. Hold en dumbbell i samme hånd som det knæ, du har placeret på bænken. Hold overarmen langs med kroppen, og bøj 90 grader i albuen med håndvægten mod gulvet.
  3. Stræk armen ved albuen, og bøj armen tilbage, så du trækker håndvægten op bagover, mens du fortsat holder albuen tæt mod kroppen.
  4. Pause i et øjeblik ved toppen af ​​bevægelsen for at maksimere spændingen i triceps.
  5. Bevæg derefter langsomt håndvægten tilbage til startpositionen. Træn et ønskede antal gentagelser, og gentag samme procedure for den anden arm.

Det er vigtigt at du kun bøjer i albueledet, og ikke skulderledet, mens du udfører øvelsen for at isolere triceps. Sørg for at holde en god form og teknik i alle gentagelser, og brug kun en vægt, du kan kontrollere for at undgå skader.

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her