EFFEKTIVE HÅNDLEDSØVELSER MOD SMERTER I HÅNDLEDENE

Effektive håndledsøvelser mod smerter i håndled

Prøv de her effektive håndledsøvelser, hvis du døjer med smerter i dine håndled. Håndledsøvelserne afhjalp mine håndledssmerter

Jeg havde mange smerter i mine håndled i årevis – især under og efter styrketræning. Håndledssmerterne var formentligt forårsaget delvist af, at jeg har genetisk svage håndled i kombination med stressfulde presseøvelser i fitnesscenteret.

Genetikken kan vi ikke ændre på, og styrketræningen er og har gennem mange år været en del af min liv og min identitet. Derfor ville jeg ikke “bare” droppe styrketræning, hvorfor jeg kiggede efter måder at lave målrettet træning mod mine smertefulde håndled.

Videoen håndledsøvelser lavede jeg stor set dagligt i månedsvis. Jeg undersøgte bedre og mere støttende grebs- og løfteteknikker i træningscenteret. Begge målrettede indsatser hjalp mig til at blive helt fri for håndledssmerter for cirka 5 år siden. Jubii!

 

Sådan forbedrede jeg min løfteteknik til glæde for mine håndled

Vi kan gennem nogle små ændringer i hånd- og grebspositionen, samt grebsplaceringen af ​​stangen i dine hænder mindske de håndledssmerter, du er generet af under push-øvelserne (presseøvelser) i fitnesscenteret – uden at miste effektiviteten!

Løfteteknik der skåner dine håndled
Løfteteknik der skåner dine håndled

Kan håndledsøvelserne hjælpe mig, hvis ikke jeg styrketræner?

Ja, hvis du er involveret i en hvilken som helst form for fitness, sport, motion osv. og har smertefulde håndled, vil disse øvelser hjælpe dig. Selv hvis du ikke er dyrker træning, motion og aktivitet, vil håndledsøvelserne kunne hjælpe dig fri for smerter.

De gennemgåede håndledsøvelser vil være nyttige til at øge din håndledsstyrke og mindske de smerter, du må opleve i dine håndled. Alle håndledsøvelserne kan udføres derhjemme, i fitnesscentret, på farten – ja, hvor som helst!

Smerter i håndlede kræver oftest en målrettet træningsindsats gennem flere måneder, før du oplever stor positiv forbedring. Til gengæld tager øvelserne ikke ret lang tid, så udfør dem fx i forbindelse med noget, du i forvejen gør hver dag, og opbyg vanen fx:

  • Når jeg har spist frokost, så udfører jeg håndledsøvelserne
  • Når jeg har børstet tænder, så træner jeg håndledsøvelserne
  • Når jeg vågner op om morgenen, så udfører jeg håndledsøvelserne

God fornøjelse med at blive stærkere og smertefri

 

Mit håb er, at inspirere, motivere og hjælpe dig…

Mit mål, er at dele selvforklarende, præcise og effektive hjemmetræningsøvelser, der hjælper dig til holdbart vægttab og stærkere krop – med lidt eller intet udstyr.

Mit håb er, at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer som muligt, til at nyde et  slankere, stærkere og sundere liv.

 

ALTID HER FOR AT HJÆLPE…

Lad os blive slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre – sammen!

Abonner på min internationale YouTubekanal her, og få nye inspirerende øvelser og træning hver uge. – Klik her og abonnér på JohnnyRipped

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenfor

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her