GØR IDE TIL VIRKELIGHED – FÅ 3 MDR. GRATIS WEBHOTEL

GØR IDE TIL VIRKELIGHED - FÅ 3 MDR. GRATIS WEBHOTEL
GØR IDE TIL VIRKELIGHED - FÅ 3 MDR. GRATIS WEBHOTEL

3 MÅNEDERS GRATIS WEBHOTEL

Går du med drømmen om din egen hjemmeside eller en personlig e-mail, har du brug for et godt Webhotel hos Simply.com

Jeg mærkede tydeligt sommerfuglene i maven, når jeg tænkte på at springe ud i min selvstændige iværksætterdrøm. Jeg undgik dog igen og igen at tage springet, fordi mit hoved forsøgte at overskue hele drømmen på én gang.

SE OGSÅ: HVAD VENTER DU PÅ? VÆR (MED)SKABER AF DET GODE LIV

 

Sådan undgår du en klassisk tankefælde, der bremser dig

Jeg har altid elsket at læse fagbøger og lære nyt, og på et tidspunkt læste jeg følgende: “Spis elefanten i én bid ad gangen!“. Pludseligt blev det klart, hvordan jeg kunne begynde at omsætte min drøm til virkelighed – ét skridt ad gangen. 

At have sommerfugle i maven er helt naturligt, når vi overvejer at gøre en drøm eller god idé til virkelighed. Positiv spænding kan desværre hurtigt blive erstattet af overvældende nervøsitet, hvis vi forsøger at spise hele elefanten i én enkelt stor bid.

Hvis du har tendens til at falde i den klassiske tankefælde, oplever du sikkert, hvordan du igen og igen ender i overspringshandlinger? I værste fald fastholdes tankefælden, så du aldrig får taget springet og handlet på drømme, gode idéer og projekter.

Spis elefanten i én bid ad gangen! Vi skal, kan og behøver ikke kunne overskue det hele på én gang. Forsøget vil typisk overvælde og handlingslamme os.  

Sådan får du 3 måneder GRATIS webhotel hos Simply.com

Sådan gjorde jeg min drøm og gode idé til virkelighed

Ét skridt ad gangen tog jeg hul på min personlige rejse og meningsfulde drøm om at starte LEVBEDRE.DK (tidligere UPGRADED). Jeg vidste, det første, jeg havde brug for, var et pålideligt og stabilt, men også gerne et billigt webhotel.

Jeg undersøgte markedet, og Simply.com (tidligere Unoeuro) fik allerede dengang god omtale. Lad mig være helt ærlig! Jeg har aldrig overvejet at skifte webhotel – ikke en eneste gang. Simply.com leverer varen – og er tilmed billigt.

Kom i gang med 3 måneder GRATIS webhotel her

Hvad kan jeg bruge en hjemmeside, webhotel og e-mail til?

Godt spørgsmål…

Måske du går med en bloggerdrøm i maven, hvor du ønsker at inspirere, motivere og hjælpe andre i en eller anden retning, hvor du har viden, kendskab og ekspertise.

Måske du har et arbejdsmæssigt behov eller iværksætterprojekt i tankerne, og det er tid til at udleve drømmen og gøre en positiv forskel i verden bl.a. via en hjemmeside.

Måske du ønsker din egen personlige e-mail adresse med et mere professionelt look? I stedet for en standard Hotmail eller Gmail. Det kan fx være Simon@drengen.dk, Ida@pigen.dk osv.

Du har fanget pointen. Ovenstående e-mail adresser er bare skarpere, i forhold til fx Simondrengen@hotmail.com eller Idapigen@gmail.com. Og driver du virksomhed med en hotmail, gmail osv., giver det et uprofessionelt look ud af til.

Tag springet » Start med 3 måneder GRATIS webhotel her

Når nogle gør noget godt, så fortjener de en varm anbefaling

“Efter alle disse år…” (med stabil drift), sagt på bedste Olsenbanden manér, vil jeg give min varmeste anbefaling til Simply.com. Hvis du går med tankerne, drømmene og ønskerne om at prøve noget hjemmesiderelateret af, så spring ud i det nu.

Det koster dig ikke en bondegård at være nysgerrig. En klog mand sagde engang, at vi ikke fortryder alt det, vi prøver af, men snarere alt det, vi ikke får afprøvet.

Sæt dig ind i én ting ad gangen, og udlev din drøm – ét skridt ad gangen.

 

Udlev dine drømme – både de store og de små

Tag første lille skridt i dag! – Opret din egen hjemmeside med webhotel nu, og få de første 3 måneder GRATIS ved at benytte dette link.

Smid en kommentar nedenfor, hvis du har nogle spørgsmål herom, så vil jeg gøre mit bedste for at svare dig.

UDFORSK DIT DRØMMELIV

 

Læs mere om Simply.com og få 3 måneder GRATIS webhotel her

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her