Få 3 måneder GRATIS Webhotel » Gør din drøm og gode idé til virkelighed

Få 3 måneder GRATIS Webhotel til din hjemmeside
Få 3 måneder GRATIS Webhotel til din hjemmeside

Få 3 måneders GRATIS Webhotel til din hjemmeside

Går du med drømmen om din egen hjemmeside eller en personlig e-mail, har du brug for et godt Webhotel hos Simply.com

Jeg mærkede tydeligt sommerfuglene i maven, når jeg tænkte på at springe ud i min selvstændige iværksætterdrøm. Jeg undgik dog igen og igen at tage springet, fordi mit hoved forsøgte at overskue hele drømmen på én gang.

 

Sådan undgår du en klassisk tankefælde, der bremser dig

Jeg har altid elsket at læse fagbøger og lære nyt, og på et tidspunkt læste jeg følgende: “Spis elefanten i én bid ad gangen!“. Pludseligt blev det klart, hvordan jeg kunne begynde at omsætte min drøm til virkelighed – ét skridt ad gangen. 

At have sommerfugle i maven er helt naturligt, når vi overvejer at gøre en drøm eller god idé til virkelighed. Positiv spænding kan desværre hurtigt blive erstattet af overvældende nervøsitet, hvis vi forsøger at spise hele elefanten i én enkelt stor bid.

Hvis du har tendens til at falde i den klassiske tankefælde, oplever du sikkert, hvordan du igen og igen ender i overspringshandlinger? I værste fald fastholdes tankefælden, så du aldrig får taget springet og handlet på drømme, gode idéer og projekter.

Spis elefanten i én bid ad gangen! Vi skal, kan og behøver ikke kunne overskue det hele på én gang. Forsøget vil typisk overvælde og handlingslamme os.  

Sådan får du 3 måneder GRATIS webhotel hos Simply.com

Sådan gjorde jeg min drøm og gode idé til virkelighed

Ét skridt ad gangen tog jeg hul på min personlige rejse og meningsfulde drøm om at starte LEVBEDRE.DK (tidligere UPGRADED). Jeg vidste, det første, jeg havde brug for, var et pålideligt og stabilt, men også gerne et billigt webhotel.

Jeg undersøgte markedet, og Simply.com (tidligere Unoeuro) fik allerede dengang god omtale. Lad mig være helt ærlig! Jeg har aldrig overvejet at skifte webhotel – ikke en eneste gang. Simply.com leverer varen – og er tilmed billigt.

Kom i gang med 3 måneder GRATIS webhotel her

Hvad kan jeg bruge en hjemmeside, webhotel og e-mail til?

Godt spørgsmål…

Måske du går med en bloggerdrøm i maven, hvor du ønsker at inspirere, motivere og hjælpe andre i en eller anden retning, hvor du har viden, kendskab og ekspertise.

Måske du har et arbejdsmæssigt behov eller iværksætterprojekt i tankerne, og det er tid til at udleve drømmen og gøre en positiv forskel i verden bl.a. via en hjemmeside.

Måske du ønsker din egen personlige e-mail adresse med et mere professionelt look? I stedet for en standard Hotmail eller Gmail. Det kan fx være Simon@drengen.dk, Ida@pigen.dk osv.

Du har fanget pointen. Ovenstående e-mail adresser er bare skarpere, i forhold til fx Simondrengen@hotmail.com eller Idapigen@gmail.com. Og driver du virksomhed med en hotmail, gmail osv., giver det et uprofessionelt look ud af til.

Tag springet » Start med 3 måneder GRATIS webhotel her

Når nogle gør noget godt, så fortjener de en varm anbefaling

“Efter alle disse år…” (med stabil drift), sagt på bedste Olsenbanden manér, vil jeg give min varmeste anbefaling til Simply.com. Hvis du går med tankerne, drømmene og ønskerne om at prøve noget hjemmesiderelateret af, så spring ud i det nu.

Det koster dig ikke en bondegård at være nysgerrig. En klog mand sagde engang, at vi ikke fortryder alt det, vi prøver af, men snarere alt det, vi ikke får afprøvet.

Sæt dig ind i én ting ad gangen, og udlev din drøm – ét skridt ad gangen.

 

Udlev dine drømme – både de store og de små

Tag første lille skridt i dag! – Opret din egen hjemmeside med webhotel nu, og få de første 3 måneder GRATIS ved at benytte dette link.

Smid en kommentar nedenfor, hvis du har nogle spørgsmål herom, så vil jeg gøre mit bedste for at svare dig.

Alt held og lykke!

 

Læs mere om Simply.com og få 3 måneder GRATIS webhotel her

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here