HVAD VENTER DU PÅ? VÆR (MED)SKABER AF DET GODE LIV

HVAD VENTER DU PÅ? VÆR (MED)SKABER AF DET GODE LIV
HVAD VENTER DU PÅ? VÆR (MED)SKABER AF DET GODE LIV

VÆR (MED)SKABER AF DET GODE LIV

Venter du på heldet, tilfældet eller lykken? Dit drømmeliv opstår sjældent af sig selv, så vær (med)skaber af dit “det gode liv”

Dagligt deler jeg inspirerende og motiverende indspark til det gode liv her LEVBEDRE.DK, og på Facebook, YouTube, Instagram og Pinterest. Mit håb er at hjælpe mange flere skønne mennesker til at leve bedre og få mere ud af livet.

I gennem de sidste 15 år har jeg studeret og arbejdet med vane- og adfærdspsykologi, sundhed og mentaltræning med fokus på, hvordan vi mennesker lykkes bedre i at skabe varige forandringer og opnå holdbare resultater – i den virkelige verden.

SE OGSÅ: DERFOR ER DU IKKE SÅ GLAD, SOM DU FAKTISK KAN VÆRE

 

Nej, det “det gode liv” er ikke det samme for os alle

Du har din egen, din nabo har formentligt en anden, og din kollega en helt tredje definition på, hvad det gode liv er. Men vejen til at forandre vores nuværende situation, går gennem vane- og adfærdsændringer, hvilket præcis det felt, jeg har ekspertise indenfor.

Jeg postulerer derfor ikke, at have den “rigtige” definition. Jeg deler blot vejledning, viden og værktøjer, der hjælper dig, til at omsætte dine gode intentioner til handlinger og holdbare resultater – ud fra dine selvvalgte mål, ønsker og drømme i livet.

SE OGSÅ: SÆT REALISTISKE MÅL OG FORVENTNINGER TIL HELE ÅRET

 

Vores tid er begrænset, og du har sikkert (også) travlt?

Hver dag har vi alle sammen 1440 minutter, og når vi fratrækker en fornuftig gennemsnits søvn, har vi alle sammen cirka 1000 minutter til rådighed – hver dag.

Tiden flyver afsted om vi vil det eller ej – og de fleste af os har da også “travlt”, men med hvad?

SE OGSÅ: UNDGÅ FØLGENDE FEJL, HVIS DU VIL VÆRE PRODUKTIV

Det interessante, er at mens nogle mennesker har “travlt” med at overleve i en mellem-tilfreds tilværelse, så har andre “travlt” med at skabe, fastholde og leve et godt liv på det mentale, fysiske og sociale plan.

Hvad har du egentlig travlt med?

SE OGSÅ: TAG EN TIME-OUT OG LÆG EN PLAN, NÅR LIVET AFSPORES

 

Det er (nok alligevel) ikke bare en tilfældighed…

I store træk, er det gode liv resultatet af vores mentale indstilling kombineret med en helt masse små daglige valg, vaner, handlinger og indsatser – der over tid har en stor effekt.

Nej, livet kører langt fra altid på skinner. Det betyder også at det gode liv kræver, at vi gør en løbende indsats for at fastholde og genskabe det liv, vi ønsker – resten af livet.

Vigtigt er, at når vores liv fra tid til anden slås ud af kurs, så husker vi på, at vi ALTID har muligheden for at tage styringen, og finde hurtigst muligt tilbage på sporet igen!

Hver især, ser vores liv forskellige ud. Til trods for det, forsøger jeg hver uge, at inspirere, motivere og hjælpe dig til at tage styringen (tilbage) i dit eget liv – et skridt ad gangen!

Uanset hvordan dit liv ser ud lige nu, og uanset hvor du kommer fra, så er mit mål at hjælpe dig til at leve bedre og få mere ud af livet. Jeg ønsker at give dig vejledning, viden og værktøjer, så du kan tage styringen i dit liv, og nå dine mål, ønsker og drømme.

FÅ VEJLEDNING, VIDEN OG VÆRTØJER TIL DET GODE LIV I MINE PEPTALKS

 

Begynd at skabe det gode liv. Start i det små, men start i dag!

Vil du lykkes – én gang for alle? Så vælg en vane- og adfærdsbaseret tilgang, der beror på forskning, evidens og menneskelige indsigter i, hvordan vi handler, træffer beslutninger og rent faktisk lykkes med at skabe varige forandringer og holdbare resultater.

Invester i et onlineforløb hos mig i dag eller lad dig GRATIS inspirere her på siden. Følg også helt GRATIS LEVBEDRE.DKFacebook, YouTube, Instagram og Pinterest, så vil jeg gøre mit allerbedste, for at give dig en positive indspark til at leve bedre!

I dit onlineforløb, hos mig, får du INGEN strikse, uoverskuelige og opslidende planer, programmer eller ordrer – for den metodik giver sjældent holdbare resultater.

Hvad venter du på? Vær (med)skaber af det gode liv, du ønsker!

 

FÅ STYR PÅ DET GODE LIV

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her