Hvad venter du på? Vær (med)skaber af det gode liv, du ønsker!

Hvad venter du egentlig på Vær (med)skaber af det gode liv, du ønsker!
Hvad venter du egentlig på Vær (med)skaber af det gode liv, du ønsker!

Du er (med)skaber af det gode liv, du ønsker

Venter du på heldet, tilfældet eller lykken rammer dig? Det gode liv opstår sjældent af sig selv, så vær medskaber af dit “det gode liv”.

Dagligt deler jeg inspirerende og motiverende indspark til det gode liv her LEVBEDRE.DK, og på Facebook, YouTube, Instagram og Pinterest. Mit håb er at hjælpe mange flere skønne mennesker til at leve bedre og få mere ud af livet.

I gennem de sidste 15 år har jeg studeret vane- og adfærdspsykologi med fokus på, hvordan vi mennesker lykkes bedre, skaber varige forandringer og opnår holdbare resultater i vores liv. Kort sagt: “Hvordan vi skaber og fastholder det gode liv”.

 

Der findes naturligvis ikke én definition på, hvad det gode liv er

Du har din egen, din nabo har formentligt en anden, og din kollega en helt tredje definition på, hvad det gode liv er. Men vejen til at forandre vores nuværende situation, går gennem vane- og adfærdsændringer, hvilket præcis det felt, jeg har ekspertise indenfor.

Jeg postulerer derfor ikke, at have den “rigtige” definition. Jeg deler blot vejledning, viden og værktøjer, der hjælper dig, til at omsætte dine gode intentioner til handlinger og holdbare resultater – ud fra dine selvvalgte mål, ønsker og drømme i livet.

 

Vores tid er begrænset, og du har sikkert (også) travlt?

Hver dag har vi alle sammen 1440 minutter, og når vi fratrækker en fornuftig gennemsnits søvn, har vi alle sammen cirka 1000 minutter til rådighed – hver dag.

Tiden flyver afsted om vi vil det eller ej – og de fleste af os har da også “travlt”, men med hvad?

Det interessante, er at mens nogle mennesker har “travlt” med at overleve i en mellem-tilfreds tilværelse, så har andre “travlt” med at skabe, fastholde og leve et godt liv på det mentale, fysiske og sociale plan. Hvad har du egentlig travlt med?

 

Det er (nok alligevel) ikke bare en tilfældighed…

I store træk, er det gode liv resultatet af vores mentale indstilling kombineret med en helt masse små daglige valg, vaner, handlinger og indsatser – der over tid har en stor effekt.

Nej, livet kører langt fra altid på skinner. Det betyder også at det gode liv kræver, at vi gør en løbende indsats for at fastholde og genskabe det gode liv – resten af livet.

Vigtigt er, at når vores liv fra tid til anden slås ud af kurs, så husker vi på, at vi ALTID har muligheden for at tage styringen, og finde hurtigst muligt tilbage på sporet i det gode liv!

Hver især, ser vores liv forskellige ud. Til trods for det, forsøger jeg hver uge, at inspirere, motivere og hjælpe dig til at tage styringen (tilbage) i dit eget liv – et skridt ad gangen!

Uanset hvordan dit liv ser ud lige nu, og uanset hvor du kommer fra, så er mit mål at hjælpe dig til at leve bedre og få mere ud af livet. Jeg ønsker at give dig vejledning, viden og værktøjer, så du kan tage styringen i dit liv, og nå dine mål, ønsker og drømme.

FÅ VEJLEDNING, VIDEN OG VÆRTØJER TIL DET GODE LIV I MINE PEPTALKS

 

Begynd at skabe det gode liv. Start i det små, men start i dag!

Vil du lykkes – én gang for alle? Så vælg en vane- og adfærdsbaseret tilgang, der beror på forskning, evidens og menneskelige indsigter i, hvordan vi handler, træffer beslutninger og rent faktisk lykkes med at skabe varige forandringer og holdbare resultater.

Invester i et onlineforløb hos mig i dag eller lad dig GRATIS inspirere her på siden. Følg også helt GRATIS LEVBEDRE.DKFacebook, YouTube, Instagram og Pinterest, så vil jeg gøre mit allerbedste, for at give dig en positive indspark til at leve bedre!

I dit onlineforløb, hos mig, får du INGEN strikse, uoverskuelige og opslidende planer, programmer eller ordrer – for den metodik giver sjældent holdbare resultater.

Hvad venter du på? Vær (med)skaber af det gode liv, du ønsker!

Klik nedenfor, og book en GRATIS og uforpligtende snak med mig nu…

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here