GENIALE FOKUSOMRÅDER FØR, UNDER OG EFTER SYGDOM

FØR, UNDER OG EFTER SYGDOM

Du kender fornemmelsen op til sygdom fx en omgang forkølelse, ond i halsen, feber, influenza, eller gud forbyde det en omgang Coronavirus!

Åh nej, der er helt sikker noget på vej… Det nemmeste at gøre på forhånd – er ingenting. Bare sidde og vente på en virus eller influenza sparker benene væk under os, som plæneklipperen Stig Tøfting har gjort det tusindevis af gange på fodboldbanen.

Videoen her, handler IKKE om varm mælk med honning, MEN om alt det andet som hjælper os gennem de svære, hårde og ømme sygedage.

Når først vi er ramt og nede med flaget, er vi stort set alle ligeså ynkelige. Vores mentale båndbredde er tæt på nul, vi føler os ømme, sårbare og skrøbelige – og sådan er det bare ofte at være sendt til tælling af sygdom.

SE OGSÅ: 10 TIPS: Bliv rask, når du er syg, mens du opnår holdbart vægttab!

 

Forberedelse gør fremtiden nemmere

Det jeg vil snakke med dig om i videoen her er, hvordan vi med fordel kan bruge tiden inden vi slås til tælling, så vi får det bedste ud af det værste.

Med en smule ekstra omtanke, forberedelse og en sund mental indstilling, kan vi få det bedste ud af vores sygdomsperiode med snot, feber og ondt i halsen.

SE OGSÅ: ER DET EN GOD ELLER DÅRLIG IDE AT TRÆNE, MENS DU ER SYG?

Hvordan i alverden kan vi bruge sydom til noget godt, tænker du nu? Jeg er med på, at det, at være ramt af sygdom er træls – for at sige det på godt jysk, men der er ingen grund til at gøre situationen værre end den er.

Det gælder i øvrigt for al modstand, livet bydere på. Se situationen som den er, men lad for guds skyld være med at se situationen værre end den er.

Tag styringen og ansvaret for din situation hjem til dig selv, som enhver stærkt selvleder vil gøre det…

SE OGSÅ:TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

 

Køen til offerrollen er allerede kødfyldt af mennesker.

Offerollen er typisk den nemmeste position at indtage. Her bortkaster vi ansvaret for vores egen situation, ynker og lider.

Oplever vi så oven i købet, at mennesker omkring os igen og igen påtager sig ansvaret for vores offerrolle-situationer, så lærer vi ret hurtigt, at selvlært hjælpeløshed betaler sig.

Vi bliver mere afhængige af, at andre tager ansvar for vores situation og indtager offerrollen hurtigere end Tom Kristensens racerbil får skiftet dæk.

Mit håb er, at videoen her vil hjælpe dig bedre igennem din tid med sygdom.

~ Jeg håber, du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen 

SE OGSÅ: DETTE ER VIGTIGERE END MOTIVATION OG VILJESTYRKE

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her