FÅ STYR PÅ DIN SUKKERTRANG OG DINE SUKKERVANER

Spiser du (lidt) for meget slik, snacks og fristelser?

Videoen er lavet lige præcis til dig, der ønsker at få bedre styr på din sukkertrang og dine sukkervaner – én gang for alle!

I videoen, giver jeg dig tre forskellige metoder, hvor af den første typisk IKKE virker, den andet kan fungere, og den sidste typisk er bedst! De tre metoder, perspektiver eller teknikker kan hjælpe dig til at få styr på din sukkertrang, snacking- og slikvaner.

Ja, måske du endda har forsøgt det et utal af gange, men uden at opleve held i projektet? Rolig nu! Det er der rigtig mange mennesker der har, så du er ikke alene. Føl dig ikke forkert, skamme dig eller kritisere dig selv uendeligt.

Ja, også det kræver en målrettet indsats, og en vedholdende arbejdsindsats, men jeg tror på dig. Med den rette vejledning, viden de rette værktøjer, kan du også lykkes!

Hvis du stadigvæk har en god intention om at få bedre styr på din sukkertrang og dine sukkervaner? – måske med et ønskeligt vægttab for øje, så er der håb for, at du kan lykkes – én gang for alle!

SE OGSÅ: TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

 

At få styr på din sukkertrang og dine sukkervaner kræver en indsats

Jeg kan ikke love dig, at videoen og teknikkerne i vil hjælpe dig helt i mål, men det vil overraske mig, hvis du slet ikke får noget ud af videoen. Det kræver selvfølgelig, at du selv omsætter videoens værktøjer til virkelighed.

I mine 1:1 forløb, hjælper jeg mennesker ud fra deres specifikke situation. Det er naturligvis ikke muligt gennem en video, men jeg forsøger at gøre min vejledning, viden, værktøjer så universalt anvendeligt som muligt.

Hvis du ønsker mere personlig hjælp med lige præcis dine udfordringer fx at få bedre styr på din sukkertrang og dine sukkervaner, så hjælper jeg dig gerne med at bryde gennem dit livs forhindringer, så du kan nå i mål og lykkes – én gang for alle!

Book en GRATIS samtale med mig nu» KLIK HER!

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

[mailmunch-form id="617934"]

2 KOMMENTARER

  1. Tak for dine kloge ord om sukker og dine gode opskrifter. For mig er sukkerafhængighed problemet. Jeg spiste sukker med mine følelser og små mængder var ikke vejen. Konstant lavt blodsukker og nul sukker (eller lidt mørkt chokolade) var løsningen for mig.

    • Og mange tak for din positive feedback. Dejligt du har fundet “din vej” – ingen enkeltstående vej er “den rigtige” for alle.

      Tak fordi du følger med og lader dig inspirere. Skøn sommer 😉

      Mvh Johnny

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her