FACE PULL HJEMMETRÆNINGSØVELSE (UDEN UDSTYR)

PRØV FACE PULL HJEMMETRÆNINGSØVELSEN

Face pull hjemmetræningsøvelsen træner din øvre ryg og dine nakke uden træningsudstyr – du skal KUN bruge et lagen og en døråbning

Nej, du behøver ikke et dyrt fitnesscentermedlemsskab, og du har heller ikke brug for dyrt træningsudstyr eller en masse tunge håndvægte.

Oftest bruges disse logiske fitness-argumenter for at udsætte og udskyde din egen træning eller når andre vil forføre dig til at købe dyrt træningsudstyr og fitnessmedlemskaber.

I dag viser jeg dig, hvordan du laver face pull-øvelsen derhjemme helt uden træningsudstyr. Face pull-øvelsen er rettet mod musklerne i din øvre ryg, nakke og skuldre – primært den bageste del af skulderen.

Selvfølgelig har et fitnessmedlemsskab, fitnessudstyr og tunge vægte sin berettigelse, men det er bare ikke 100% nødvendigt for at komme i bedre form og opnå holdbart vægttab.

 

Sådan får du en slank og stærk drømmekrop

Hvis du drømmer om at blive slankere, stærkere og se definerede muskler på din krop, vil jeg lære dig, hvordan du opnår det hjemme hos dig selv med lidt eller intet udstyr.

Jeg deler selvforklarende, præcise og effektive øvelser til at opnå holdbart vægttab og få større, stærkere og mere markerede muskler derhjemme uden et dyrt medlemskab til et fitnesscenter og tunge håndvægte.

Abonner GRATIS på min YouTube-kanal, som dit eneste personlige ONLINE GYM-MEDLEMSKAB – 100% GRATIS! » KLIK HER

 

BLIV INSPIRERET TIL AT BLIVE MERE AKTIV

Mit håb er at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer til at leve slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre liv.

Tilmeld dig venligst! Støt min kanal og få nye inspirerende øvelser, træningspas og guides hver uge.

Du kan få den slanke, stærke, definerede og sunde krop, du drømmer om, og du vil lære hvordan.

» Bliv medlem af mit fællesskab » Lad os blive slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre – sammen!

 

HVORFOR INVESTERE TIDEN OG INDSATS I DIG SELV?
Mine øvelser, træningspas og guider hjælper dig med at øge styrken af ​​vigtige muskelgrupper, der er nødvendige i hverdagen, holde dine muskler og led smidige og fleksible og forbedre deres effektivitet. Derudover vil du styrke kapaciteten i dit hjerte, lunger mm og du vil mindske risikoen for almindelige skader. Fordelene er uendelige.

Spørgsmål? Skriv en videokommentar

– JohnnyRipped

 

FÅ STYR PÅ DIN TRÆNING OG MOTION

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her