Favorit græskarkerneboller » Low-Carb brød til sandwiches, burgers mm.

Favorit græskarkerneboller » Low-Carb brød til sandwiches, burgers mm.
Favorit græskarkerneboller » Low-Carb brød til sandwiches, burgers mm.

6-8 Græskarboller

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Favoritopskrift på Low-Carb brød…

Ind i mellem skal der en saftig burger eller sandwich til. I den forbindelse er de her græskarkerneboller min klare favorit. Græskarkernebollerne er super lækre, mættende og fulde af sunde fibre.

Du kan anvende bollerne til alt fra morgenbrød, frokostbrød, risteboller, sandwiches, burgers osv. Anvendelsesmulighederne er mange, og du kan sikkert selv finde på flere.

Forleden lavede jeg opskriften her, og anvendte græskarkernebollerne sammen med slow cooked pulled pork. Det blev til de lækreste pulled pork burgere – et helt fantastiske måltid.

Tip! Græskarkernebollerne er egnet til nedfrysning, så du kan med fordel lave en ordentlig portion, og fylde fryseren op. På den måde har du altid nogle lækre boller, du nemt kan tage op og lune i ovnen, mikroovnen eller på brødristeren.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Favorit græskarkerneboller » Low-Carb brød til sandwiches, burgers mm.
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 6-8
 
Ingredienser
  • 6 æg
  • 1,5 dl kokosfibermel
  • 1,5 dl pofiber
  • 3 dl hytteost, creme fraiche eller græsk yoghurt
  • ½ dl hørfrømel (jeg malede hørfrøene til mel i en kaffemølle)
  • 1 dl græskarkerner
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk hav- eller stensalt
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Bland eller blend æg, hytteost, kokosfibermel, pofiber, hørfrømel, bagepulver, salt, og halvdelen af græskarkernerne.
  3. Lad brøddejen hvile nogle minutter, mens du beklæder en bageplade med bagepapir.
  4. Form 6-8 græskarkerneboller af dejen, og placer dem på bagepapiret. Dette gøres nemmest med en ske, som du jævnligt dypper i vand.
  5. Top bollerne af med de resterende græskarkerner, sæt bagepladen i ovnen, og bag græskarkernebollerne i cirka 18-20 minutter, til de er gyldne.
  6. Tag græskarkernebollerne ud af ovnen, og lad dem køle af nogle minutter på en rist.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

2 KOMMENTARER

  1. Gode morgenboller med Pofiber konsistens. Giver ikke modstand i ” biddet”
    Så skruede lidt op for kernerne. 🙂
    Bagte dem med youghurt.
    Det blir ikke sidste gang.

Please enter your comment!
Please enter your name here