FEDER MAD MERE EFTER KL 20, ELLER ER DET EN MYTE?

FEDER MAD MERE EFTER KL 20, ELLER ER DET EN MYTE?
FEDER MAD MERE EFTER KL 20, ELLER ER DET EN MYTE?

MADMYTE OM MAD EFTER KL 20

Du har sikkert hørt, læst eller fået fortalt at mad efter klokken 20:00 feder mere, men er det sandt eller er det endnu en madmyte?

Vægttab og vægtbalance handler ikke om, hvornår vi spiser, så slap bare helt af. Nej, mad kan ikke klokken, så skrot denne madmyte om, at mad feder mere efter klokken 20:00.

Vil du gerne opnå et holdbart vægttab og have bedre styr på vægten, handler det mest om, hvor meget du spiser (dit kalorieindtag) i forhold til, hvor mange kalorier, du forbrænder (kalorieforbrænding). Forudsætningen for vægttab er nemlig kalorieunderskud.

Hold derfor fokus på det vigtige – det der reelt betyder noget for om du lykkes. Ret dit fokus mod at opretholde et kalorieunderskud over tid – IKKE at hastespise inden klokken 20:00, fordi maden ellers feder mere.

SE OGSÅ: FEDER KULHYDRATER EFTER KLOKKEN 20:00 MEGET MERE?

 

YES! Du bestemmer helt selv, hvornår du ønsker at spise

Det er helt op til din egen personlig præference, hvornår det passer dig bedst at nyde dine måltider. I øvrigt bidrager hastespisning ofte til mindre madglæde, mere madstress og kan i mange tilfælde øge vores kalorieindtag, så slap af.

Nyd din mad og dine måltider – meget gerne med bevidsthed, nærvær og opmærksomhed. Det vil hjælpe dig til mere madglæde, mindre madstress og give dig mulighed for at føle og fornemme din mæthed i løbet af din spisning.

Vi har alle 24 timer i døgnet, MEN vi har ikke de samme 24 timer! Vores døgn ser vidt forskellige ud. Du skal derfor selv føle, fornemme og undersøge, hvordan dit spisemønster bedst passer dig og din hverdag.

Desværre, findes der VILDT mange myter derude, der fjerner vores fokus fra de vigtige, sunde og afgørende ting, som rent faktisk gør en forskel i den virkelige verden.

Vær skeptisk overfor tvivlsomme påstande og de mange madmyter: Hmm… Kan mad klokken? Hmm… Kan et tidspunkt gøre mad mere fedende? Nej, vel!

SE OGSÅ: DEN AFGØRENDE FAKTOR » SÅDAN OPNÅR DU FEDTTAB

 

SLIP FRI AF DIN MADSTRESS

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her