DEN AFGØRENDE FAKTOR » SÅDAN OPNÅR DU FEDTTAB

DEN AFGØRENDE FAKTOR » SÅDAN OPNÅR DU FEDTTAB
DEN AFGØRENDE FAKTOR » SÅDAN OPNÅR DU FEDTTAB

DEN AFGØRENDE FAKTOR FOR AT OPNÅ FEDTTAB

Der findes ekstremt mange (og til tider ret mærkelige) metoder, genveje og produkter, som påstås at være “DEN “BEDSTE” vej til fedttab

Ja, internettet, ugebladende og butiksreolerne flyder med påstande, myter, mærkelige produkter og mystiske genveje til at opnå fedttab. Det er slet ikke så sært, hvis du føler dig en anelse forvirret over den massive informationsstrøm, der blæser dig bagover.

Mit håb er, at artiklen her vil hjælpe dig til at re-fokusere på det afgørende for vægttab og stresse mindre over alle “mirakel-metoderne”, for de findes ikke.

Ofte skaber alverdens nye, gamle og genoplivede slankemyter og “magiske” påstande et overfokus på mindre vigtige eller dissideret ligegyldige faktorer i forhold til vægttab. Det er ærgerligt, forstyrrende og nogle gange reelt saboterende for at lykkes med vægttab.

Jeg vil ikke diktere, hvad der er “den bedste” strategi for dig at følge, hvis du ønsker fedttab og vægttab.

SE OGSÅ: ER DIN SLANKESTRATEGI HOLDBAR ELLER UHOLDBAR?

Jeg har gennem de sidste 10 år hjulpet tusindevis af mennesker til at lykkes – bl.a. med vægttab, vaner og livsstilsændringer. Det har lært mig mere om mennesker forskellighed og præferencer for successtrategier, end selv de tykkeste fagbøger har lært mig.

 

Forskellighed ændrer dog ikke forudsætningen for fedttab

Selvom vi alle er forskellige, og måske anser en forskellig strategi som “den bedste” strategi til fedttab og vægttab, ændrer det ikke på den afgørende faktor for vægttab.

Der skal kalorieunderskud til for at opnå et fedttab – hold fokus på det afgørende.

Uanset hvilken strategi, du må anse som “den bedste” strategi til fedttab og vægttab, så giver det mening, at du skaber et godt fundament af kaloriebevidsthed.

SE OGSÅ: Hyper-velsmagende mad gør dig (meget nemmere) overvægtig

Kaloriebesættelse er usundt, mens kaloriebevidsthed er sundt. Din kaloriebevidsthed, vil hjælpe dig på vægtrejsen, fordi kalorieunderskud er den afgørende faktor for fedttab. Kun et vægttab kan opnås ad andre veje som fx fedtsugning og amputering af lemmer. Noget de fleste mennesker ikke står forrest i køen for, har jeg ret?

 

Slip fri af din sundhedsstress og få overskud til at lykkes

Slip alle de stressende myter, påstande, fokusområder, kosttilskud, helseprodukter og mere eller mindre stødførende slankemaskiner – for de skader typisk mere end de gavner.

Nå ja, og en sidste ting… Få ryddet op i de myter, påstande, madregler og al den sundhedsstress, du går rundt med mellem ørerne. Det vil give dig mere overskud til at fokusere på den afgørende faktor for fedttab (og vægttab uden operation).

…og så lige en allersidste ting. Lad nu være med at gå tilbage til den samme fuser, du allerede har prøvet op til flere gange. Hvad end det er Detox-, te-, suppe-, kål- eller en hvilken som helst anden slanke- og udrensningskur. Glem uholdbare fusere.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

Var strategien uholdbar for dig, så er den det sandsynligvis stadigvæk. Prioriter hellere at få en professionel hjælpende hånd, så du kan få ryddet op i din mentale sundhedsstress og få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes én gang for alle.

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her