Fiberpaneret fladfisk med lun bønne-tomatsalat og ostegratineret blomkål

Fiberpaneret fladfisk med lun bønne-tomatsalat og ostegratineret blomkål
Fiberpaneret fladfisk med lun bønne-tomatsalat og ostegratineret blomkål

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Skøn fiskeopskrift…

Her får du en velsammensat og super smagfuld livret med masser af vitaminspækkede grøntsager, som egner sig godt til både gæstemad og hverdagsmad.

Tip! Panering tilfører fantastisk smag til fisk, kød, grøntsager osv., men det er vigtigt at have for øje, at panering altid vil opsuge en mængde stegefedt, og dermed tilføre ekstra kalorier til det panerede. Panering kan udelades for færre kalorier.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Fiberpaneret fladfisk med lun bønne-tomatsalat og ostegratineret blomkål
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Fiberpaneret fladfisk
  • 800 gram fladfisk fx rødspættefileter
  • 2 æggeblommer
  • ½-1 dl pofiber (kan udelades for færre kalorier)
  • 1 klat smør til stegning
  • 1 citron skåret i skiver
  • Salt og peber
Ostegratineret blomkål
  • 1 blomkålshoved
  • 50-75 gram flødeost (Urte- og pikantsmag er gode varianter)
  • 50-75 gram revet mozzarellaost
  • 1 tsk tørret basilikum eller en frisk dusk hakket fint
  • 1 tsk hav- eller flagesalt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Bønne-tomatsalat
  • 250 gram haricots verts bønner
  • 250 gram tomater
  • 1 peberfrugt
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 spsk grove mandelsplinter
Tilberedning
Ostegratineret blomkål
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skyl og snit blomkålen i mindre buketter.
  3. Hæld blomkålsbuketterne over i et ildfast fad, og vend dem rundt i flødeosten.
  4. Top blomkålsbuketterne af med revet mozzarellaost, basilikum, peber og havsalt.
  5. Sæt det ildfaste fad i ovnen, og tilbered blomkålsbuketterne i cirka 20 minutter.
Fiberpaneret fladfisk
  1. Hæld æggeblommerne i en dyb tallerken og pisk dem sammen med en gaffel.
  2. Hæld pofiberen i endnu en dyb tallerken.
  3. Stik en stor pande en klat smør, og giv panden middel til høj varme.
  4. Vend først fladfiskene i æggeblommerne, og herefter i pofiber, hvorefter de panerede fladfisk lægges over i smøret på panden.
  5. Steg de fiberpanerede fladfisk i cirka 2-3 minutter per styk alt afhængig af tykkelsen. Krydr med salat og peber stegningen.
  6. Efterhånden som fiskene bliver stegt færdig, lægges de af på en tallerken, og serveres med citronskiver.
Bønne-tomatsalat
  1. Damp eller kog haricots verts bønnerne i 3-4 minutter i en gryde med vand. Dræn bønnerne for vand, og bland dem med spinatblade, snittede tomater og peberfrugt.
  2. Top den lune bønnesalat af med mandelsplinter.

 

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

2 KOMMENTARER

  1. Det ser supergodt ud – det er jo ikke det samme uden panering
    Men hvorfor bruger du ikke bare hele æg i stedet for kun blommerne?

Please enter your comment!
Please enter your name here