Proteinrige burgerboller og sandwichbrød med græskarkerner

Proteinrige burgerboller og sandwichbrød med græskarkerner
Proteinrige burgerboller og sandwichbrød med græskarkerner

Har du smagt mine proteinrige burgerboller?

Prøv min lækre brødopskrift på 6-8 proteinrige burgerboller og sandwichboller. Nyd de proteinrige, fiberrige og glutenfrie brød

Her får du en meget mere fiberrig, proteinrig og næringsrig opskrift på burgerboller og sandwichbrød i forhold til de almindelige hvide hvedeboller. Prøv dem af og oplev, hvordan burger- og sandwichbrød kan mætte dig godt og længe.

Bollerne er yderst fryseegnede, så bag gerne en dobbelt portion. Opbevares burger- og sandwichbrødene i køleskab, kan de holde en uges tid. Burgerbolle-“dejen” indeholder en lille håndfuld græskarkerner, hvilket giver burgerbollerne mere bid og mæthed.

Gem ikke bollerne her i din brødkasse eller på køkkenbordet i mere end 1 dag. Der er så meget næring i,

Holdbarhed: Proteinbollerne holder sig fint månedsvis i fryseren, 5-6 dage i køleskabet og max 2 dage ved stuetemperatur. I forhold til “døde” (tørre) hvedeboller, så skal bollerne her helst på køl eller frost for at holde sig friske og lækre.

Når du ønsker at genopvarme dine burgerboller og sandwichbrød, så giv dem blot en omgang ovnvarme inden brug eller 2 minutter i mikroovnen. Gøres dette, hvor bollerne tages direkte fra fryseren eller køleskab, så smager de ligesom, da de var nylavede.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Proteinrige burgerboller og sandwichboller med græskarkerner - glutenfri
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 8
 
Ingredienser:
  • 4-5 æg
  • 3 dl hytteost
  • 3 dl (51 gram) pofiber (Kan erstattes med mel og havregryn 50/50 - ikke LCHF)
  • ½ dl græskarkerner
  • 1-2 spsk fiberhusk /psylium husk / loppefrøskaller (kan undlades)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Hæld æg og hytteost i foodprocessoren eller stavblend ingredienserne godt igennem.
  3. Tilsæt de resterende ingredienser med undtagelse af græskarkernerne. Tilføj græskarkernerne til brøddejen, når den er færdigæltet, og vend dem blot rundt i dejen, så de er så hele som muligt.
  4. Lad dejen hvile i omkring 10 minutter, så fibrene får opsuget og samlet brøddejens væde.
  5. Beklæd en bradepande med bagepapir. Dyp en ske i vand, og brug den til at tage dej og forme brødene med på bagepladen. Dyp jævnligt skeen i vand, så er det super nemt og hurtigt at få formet nogle flotte fiberrige burgerboller og sandwichbrød.
  6. Sæt dine proteinrige brød i ovnen i ca. 20-30 minutter alt afhængigt af størrelsen på brødene.
  7. Lad gerne dine burgerboller og sandwichbrød afkøle en smule på en bagerist.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her