Sandwichboller med chiafrø – sund opskrift på glutenfrit proteinbrød

Sandwichboller med chiafrø - sund opskrift på glutenfrit proteinbrød
Sandwichboller med chiafrø - sund opskrift på glutenfrit proteinbrød

Opskrift på de bedste sandwichboller

Sandwichboller med hytteost » Opskrift på de bedste madpakkeboller, så du kan nyde sandwichbrød i madpakken

Sandwichbollerne passer perfekt til sandwiches, til madpakken og som morgenbrød. Jeg bager dem ofte, når jeg vil lave sandwiches med fx lam, kylling og andet lækkert eller hvis der skal diskes op med saftige burgere på ugens madplan.

Når jeg laver lammesandwich, tilbereder jeg 300-400 gram lammeculotte. Herefter smører jeg sandwichbollerne med pikantost, fylder sandwichbollerne med salat og tyndt skåret lammeculotte.

Det giver dig et himmelsk måltid – Prøv endelig opskriften af.

 

Kan sandwichbollerne fryses, gemmes og opbevares?

Ja, sandwichbollerne er yderst fryseegnede, og de holder sig fint månedsvis i fryseren, 5-6 dage i køleskabet og max 2 dage ved stuetemperatur. Sandwichbollerne er fulde af næring, og kan ikke som almindeligt brød opbevares ved sturetemperatur ret længe.

Giv sandwichbollerne en omgang ovnvarme inden brug eller en tur i mikroovnen, så smager de ligesom, da de var nylavede.

Næringsindhold pr. bolle ligger omkring 145 kalorier, 14 gram protein, 7,2 gram fibre og 2-3 gram kulhydrat

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”

4.86 fra 1 stemmer
Sandwichboller med chiafrø - sund opskrift på glutenfrit proteinbrød
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4-6
 
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 3 dl hytteost (Kan erstattes med skyr, creme fraiche eller yoghurt)
  • 3 dl (51 gram) pofiber (Kan erstattes med mel og havregryn 50/50 - ikke LCHF)
  • 0,5 dl chiafrø
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
Sådan gør du:
  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  2. Bland eller blend hytteosten med æg, pofiber, bagepulver, salt og halvdelen af chiafrøene.
  3. Beklæd en bageplade med bagepapir. Form 4-6 fiberrige sandwichboller med en ske. Drys toppen af bollerne med chiafrø. Sæt bagepladen med sandwichbollerne i ovnen.
  4. Tilbered sandwichbollerne i cirka 20-25 minutter ved 200 grader (afhænger af størrelsen).
  5. Tag sandwichbollerne af bagepladen, og lad dem afkøle på en smule på en bagerist.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


 Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her