
Har du smagt fiberrige sandwichboller?
Prøv min skønne brødopskrift, der giver dig 4-6 fiberrige sandwichboller med chiafrø » Perfekte opskrift på sandwichbrød til madpakken
Sandwichbollerne passer perfekt til sandwiches, til madpakken og som morgenbrød. Jeg bager dem ofte, når jeg vil lave sandwiches med fx lam, kylling og andet lækkert eller hvis der skal diskes op med saftige burgere på ugens madplan.
Når jeg laver lammesandwich, tilbereder jeg 300-400 gram lammeculotte. Herefter smører jeg sandwichbollerne med pikantost, fylder sandwichbollerne med salat og tyndt skåret lammeculotte.
Det giver dig et himmelsk måltid – Prøv endelig opskriften af.
Kan sandwichbollerne fryses, gemmes og opbevares?
Ja, sandwichbollerne er yderst fryseegnede, men opbevar ikke sandwichbollerne i din brødkasse eller på køkkenbordet i mere end 1 dag. Sandwichbollerne er fulde af næring, og kan ikke som almindeligt (mere tørt) brød holde sig i flere dage ved stuetemperatur.
Giv sandwichbollerne en omgang ovnvarme inden brug eller en tur i mikroovnen, så smager de ligesom, da de var nylavede.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 4 æg
- 3 dl hytteost
- 3 dl pofiber
- 0,5 dl chiafrø
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
- Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
- Bland eller blend hytteosten med æg, pofiber, bagepulver, salt og halvdelen af chiafrøene.
- Beklæd en bageplade med bagepapir. Form 4-6 fiberrige sandwichboller med en ske. Drys toppen af bollerne med chiafrø. Sæt bagepladen med sandwichbollerne i ovnen.
- Tilbered sandwichbollerne i cirka 20-25 minutter ved 200 grader (afhænger af størrelsen).
- Tag sandwichbollerne af bagepladen, og lad dem afkøle på en smule på en bagerist.
Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –