FIND MERE GLÆDE I DIN MOTION, TRÆNING OG AKTIVITET

FIND MERE GLÆDE I MOTION, TRÆNING OG AKTIVITET

Jo, du kan finde mere glæde, nydelse og velvære i motion, træning og aktivitet, og jeg giver dig vejledning, viden og værktøjer til at lykkes

For noget tid siden delte jeg en video, der forklarer dig, hvordan du kommer afsted og holder ved din trænings-, motions- og aktivitetsvaner – på dage hvor det er møgvejr og/eller du egentlig ikke gider, orker og magter det.

SE OGSÅ: VIDEOEN JEG OMTALER VED AT KLIKKE LIGE HER

Denne video, handler om det stik modsatte. Den handler om, hvordan du finder mere glæde, nydelse og velvære i din motion, træning og aktivitet, mens den står på. Gennem at styre dit fokus, kan du lære at skabe din egen motivation. 

 

Pas på præstationsfælden, hvor du hele tiden jagter det næste

Det er nemt, at falde i præstationsgryden, hvor vi jagter det næste, det næste og det næste. Et overdrevent præstationsfokus, hvor slutmålet er det eneste succesparameter, og vejen dertil blot er reduceret til et middel til at nå et slutmål, hvor vi igen føle succes.

Et alt for overdrevent og konstant præstationsfokus og slutmålsfokus, kan nemt være eller blive hovedårsagen til, at du ikke holder ved de trænings-, motions- og aktivitetsvaner, som du ellers havde en god intention om at holde ved, da du startede.

I videoen, fortæller jeg hvorfor og hvordan du undgår præstationsfælden, der spænder ben for alt for mange menneskers gode intentioner.

 

Jeg er selv faldet i præstationsfælden med begge ben

Jeg deler også en personlig beretning fra dengang, hvor jeg selv oplevede at havne i præstationsfælden, samt hvordan “lyset” gik op for mig. Jeg indså at: “Den er helt galt makker”… herfra startede arbejdet med mig selv.

Nu oplever jeg langt større glæde, ro, nydelse, velvære og positive følelser ved at dyrke motion, træne og være aktiv, mens jeg stadigvæk når mine mål, ønsker og drømmer i kropslig retning.

Hvis du har alt for travlt med at jagte det næste, overser du nemt at livet måske leves og nyde bedst og mest på vejen, rejsen og i processen mod nye mål. 

Kunsten er at nyde processen og vejen mod vores mål, ønsker og drømme i livet. På den måde bliver ethvert skridt på vejen en positiv oplevelse i sig selv. Det gode liv opleves gennem positive oplevelser, så glem ikke at føle efter, mens du er på vej.

Få mine bedste tanker, tips og trick til at undgå præstationsfælden, slippe din slutmålsstress og sætte fokus på at nyde processen mere i det gode liv.

 

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here