FIND MERE GLÆDE I DIN MOTION, TRÆNING OG AKTIVITET

FIND MERE GLÆDE I MOTION, TRÆNING OG AKTIVITET

Jo, du kan finde mere glæde, nydelse og velvære i motion, træning og aktivitet, og jeg giver dig vejledning, viden og værktøjer til at lykkes

For noget tid siden delte jeg en video, der forklarer dig, hvordan du kommer afsted og holder ved din trænings-, motions- og aktivitetsvaner – på dage hvor det er møgvejr og/eller du egentlig ikke gider, orker og magter det.

SE OGSÅ: VIDEOEN JEG OMTALER VED AT KLIKKE LIGE HER

Denne video, handler om det stik modsatte. Den handler om, hvordan du finder mere glæde, nydelse og velvære i din motion, træning og aktivitet, mens den står på. Gennem at styre dit fokus, kan du lære at skabe din egen motivation. 

 

Pas på præstationsfælden, hvor du hele tiden jagter det næste

Det er nemt, at falde i præstationsgryden, hvor vi jagter det næste, det næste og det næste. Et overdrevent præstationsfokus, hvor slutmålet er det eneste succesparameter, og vejen dertil blot er reduceret til et middel til at nå et slutmål, hvor vi igen føle succes.

Et alt for overdrevent og konstant præstationsfokus og slutmålsfokus, kan nemt være eller blive hovedårsagen til, at du ikke holder ved de trænings-, motions- og aktivitetsvaner, som du ellers havde en god intention om at holde ved, da du startede.

I videoen, fortæller jeg hvorfor og hvordan du undgår præstationsfælden, der spænder ben for alt for mange menneskers gode intentioner.

 

Jeg er selv faldet i præstationsfælden med begge ben

Jeg deler også en personlig beretning fra dengang, hvor jeg selv oplevede at havne i præstationsfælden, samt hvordan “lyset” gik op for mig. Jeg indså at: “Den er helt galt makker”… herfra startede arbejdet med mig selv.

Nu oplever jeg langt større glæde, ro, nydelse, velvære og positive følelser ved at dyrke motion, træne og være aktiv, mens jeg stadigvæk når mine mål, ønsker og drømmer i kropslig retning.

Hvis du har alt for travlt med at jagte det næste, overser du nemt at livet måske leves og nyde bedst og mest på vejen, rejsen og i processen mod nye mål. 

Kunsten er at nyde processen og vejen mod vores mål, ønsker og drømme i livet. På den måde bliver ethvert skridt på vejen en positiv oplevelse i sig selv. Det gode liv opleves gennem positive oplevelser, så glem ikke at føle efter, mens du er på vej.

Få mine bedste tanker, tips og trick til at undgå præstationsfælden, slippe din slutmålsstress og sætte fokus på at nyde processen mere i det gode liv.

 

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her