SÅDAN FÅR DU MOTIONERET, NÅR VEJRET ER DÅRLIGT

MOTIONER (OGSÅ) I DÅRLIGT VEJR

Nej, jeg gider egentlig heller ikke møgvejr, men jeg kommer (næsten) altid afsted, selvom det er dårligt vejr udenfor, hvis det er min plan.

I videoen deler jeg, hvordan jeg kommer afsted, selvom det er dårligt vejr. Videoen har jeg lavet, fordi jeg ofte er blevet spurgt via mine SoMe Stories, hvordan jeg egentlig bærer mig ad med at komme afsted i dårligt vejr, når det regner, rusker og sner.

Måske du selv sidder med tanken og spørgsmålet, når du ser mennesker i landskabet, der formår at komme afsted i møgvejr. Jeg kan ikke svare på alles vegne, men i videoen, deler jeg min egen viden og værtøjer med dig.

Lær i videoen, hvordan du kommer fra tanke til handling, så dine gode intentioner om udendørs aktivitet rent faktisk bliver til noget – i den virkelige verden.

SE OGSÅ: 8 TIPS TIL AT FÅ MOTIONERET SELVOM VEJRET ER DÅRLIGT

 

SPÆNDER OVERSPRINGSHANDLINGER BEN

Dine “dårlige” dage (hvor du springer over) saboterer typisk dine mål, ønsker og drømme mere, end de “gode” dage, hjælper dig. Hvordan skal det forstås?

Det, at vi faktisk kommer afsted og får gjort bare en lille smule fremfor ingenting på vores “dårlige” dage, hjælper os til at holde ved vores gode motionsvaner i svære tider. Det er et bevis på, at vi er vedholdende og ikke overspringshandler – selv når det er svært.

Jeg giver dig vejledning, viden og værktøjer, til at tage styringen over dit fokus, så får handlet i tråd med dine mål, ønsker, drømme og værdier.

Du skal forvente, at det ikke at nemt til at starte med, men du kan lære det, og bruge evnen resten af livet. Skru op for mentaltræningen, for alt starter med det rette mindset, den rette indstilling og fokus på de rette tanker.

SE OGSÅ: 3 VÅDE, MEN GODE GRUNDE TIL AT MOTIONERE I REGNVEJR

Det vi træner, det bliver vi bedre til – ALT HELD OG LYKKE

 

FÅ STYR PÅ MOTIONSVANERNE

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her