SÅDAN KOMMER DU AFSTED, NÅR DET ER DÅRLIGT VEJR

Kommer du (også) afsted, når det er dårligt vejr?

Nej, jeg gider egentlig heller ikke møgvejr, men jeg kommer (næsten) altid afsted, selvom det er dårligt vejr udenfor, hvis det er min plan.

I videoen deler jeg, hvordan jeg kommer afsted, selvom det er dårligt vejr. Videoen har jeg lavet, fordi jeg ofte er blevet spurgt via mine SoMe Stories, hvordan jeg egentlig bærer mig ad med at komme afsted i dårligt vejr, når det regner, rusker og sner.

Måske du selv sidder med tanken og spørgsmålet, når du ser mennesker i landskabet, der formår at komme afsted i møgvejr. Jeg kan ikke svare på alles vegne, men i videoen, deler jeg min egen viden og værtøjer med dig.

Lær i videoen, hvordan du kommer fra tanke til handling, så dine gode intentioner om udendørs aktivitet rent faktisk bliver til noget – i den virkelige verden.

 

Overspringshandlinger skader dine fremskridt mere en du tror

Dine “dårlige” dage (dage hvor du springer over) saboterer typisk dine mål, ønsker og drømme mere, end de “gode” dage, hjælper dig. Så det, at vi rent faktisk kommer afsted – bare på en lille tur, træner os i at fastholde vanen.

Jeg giver dig vejledning, viden og værktøjer, til at tage styringen over dit fokus, så får handlet i tråd med dine mål, ønsker, drømme og værdier.

Du skal forvente, at det ikke at nemt til at starte med, men du kan lære det, og bruge evnen resten af livet. Skru op for mentaltræningen, for alt starter med det rette mindset, den rette indstilling og fokus på de rette tanker.

Det vi træner, det bliver vi bedre til.

– ALT HELD OG LYKKE

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here