Flade grøntsagsbrød med ost, nødder, frø og kerner » Low-Carb

Flade grøntsagsbrød med ost, nødder, frø og kerner
Flade grøntsagsbrød med ost, nødder, frø og kerner

10-12 stk Grøntsagsbrød

Hands-on:  15min – Total tid:  45min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Skønne grøntsagsbrød…

De fleste mennesker elsker brød – BIG TIME. Her får du et skønt alternativ til traditionelt brød. Du får med opskriften her, en portion grøntsager indenbords, mens du nyder brød til dine måltider.

Som du kan se i brødopskrifterne her på UPGRADED.DK, findes der utroligt mange Low-Carb alternativer til almindeligt brød. Du kan nemt og hurtigt lave Low-Carb boller, flutes, knækbrød, burgerboller, pølsebrød og meget andet.

TIP: Opskaler evt. portionen, så du kan fylde fryseren med lækre fladbrød til madpakken, frokosten eller Low-Carb lasagne 🙂

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…

Flade grøntsagsbrød med ost, nødder, frø og kerner
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 12
 
Ingredienser
  • 300 g Blomkål
  • 200 g Broccoli ( TIP: Du kan med fordel bruge stokken fra et par broccolihoveder)
  • 100 g revet Ost
  • 2 Æg
  • 2 spsk Loppefrøskaller
  • 1 dl Nødder fx Valnødder, mandler eller hasselnødder
  • 1 dl Hørfrø
  • 1 dl Solsikkekerner
  • ½ tsk Hav- eller stensalt
  • ½ tsk friskkværnet sort Peber
Tilberedning
  1. Rens og skær blomkål og broccoli i stykker og put det i din foodprocessor med den store kniv.
  2. Tilsæt alle de resterende ingredienser med undtagelse af nødder, frø og kerne. Blend massen til en ensartet våd masse.
  3. Tilsæt nødder, frø og kerner og lad det kun blende kort, så ikke det pulverisere andet end en smule.
  4. Fordel dejmassen i 10-12 lige store klatter fordelt på 3 bageplader beklædt med bagepapir. Pres klatterne flade med hænderne eller brud en flad grydeske.
  5. Sæt bagepladerne ind i en forvarmet ovn på 160 grader varmluft og giv dem 20 minutter.
  6. Efter 20 minutter vendes alle de flade grøntsagsbrød og flyttes evt. lidt rundt, hvis ikke din ovn fordeler varmen ensartet. Bag de flade grøntsagsbrød i endnu 20 minutters tid.
  7. Når alle de flade grøntsagsbrød er gyldenbrune, tages de ud og sættes til afkøling på en bagerist eller lignende.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here