Flammegrillet flanksteak med sauterede bønner og små tomater

Flammegrillet flanksteak med sauterede bønner og små tomater
Flammegrillet flanksteak med sauterede bønner og små tomater

Lyst til saftig flammegrillet flanksteak?

Prøv opskriften på flammegrillet flanksteak med sauterede bønner og små tomater, som tilberedes nemt og hurtigt på selv travle dage!

Du har nok allerede opdaget at jeg elsker mad, og jeg derfor tilberede en del forskelligt mad. Jeg lever dog efter et vigtigt princip ift. mad. Jeg efterstræber at mine gastronomiske udfoldelser passer til min energi og mit overskud.

Her får du en af mine favoritter, når det gælder om få serveret en gastronomisk genialitet på meget kort tid. Opskriften er klart en af mine favoritter, når min tid, overskud og energi ikke til det helt store.

I store træk udspiller situationen sig cirka sådan her…

Maden skal klares kvikt, og der skal sund og hurtig mad på bordet, så jeg svinger indenom den lokale Netto, og køber en fersk flanksteak, en pose haricots verts bønner, tomater og lidt blandede krydderurter. Så smutter jeg hjem, drikker en kop kaffe, og laver nem mad.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Flammegrillet flanksteak med sauterede bønner og små tomater
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1000 gram flanksteak
  • 1000 gram haricots verts bønner (fra frost)
  • 500 gram små tomater
  • 1 skalotteløg (eller andet løg)
  • 1 håndfuld blandede krydderurter fx Persille, løvstikke, salvie, rosmarin etc.
  • 15 gram smør
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du en mør og saftig flanksteak perfekt
  1. Tænd op i grillen, grillpanden eller en almindelig pande. Anvender du ikke grill, bør du forkæle panden med en klat smør til stegning af din flanksteak.
  2. Når grillen eller panden er godt varm, lægges din flanksteak på og steges i cirka 5 minutter per side. Hvorefter din flanksteak tages af, og får lov at trække i 5 minutter tildækket med stanniol.
Sådan tilbereder du tilbehøret
  1. Find en stor pande og lad smørret smelte ved høj varme.
  2. Sauter de grønne haricots verts bønner i smørret, i 8-10 minutter, ved høj varme.
  3. Skyl, skræl og snit skalotteløg og krydderurter og snit det hele meget fint.
  4. Når bønner og flanksteak er tilberedt, skæres din flanksteak i tynde skiver på tværs af fibrene, og serveres med bønner og små tomater.
  5. Top din flanksteak af med snittet skalotteløg og friske krydderurter.

Madopskriften passer til kostretningerne

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here