Flammegrillet flanksteak med smørsauterede bønner og små tomater

Flammegrillet flanksteak med smørsauterede bønner og små tomater
Flammegrillet flanksteak med smørsauterede bønner og små tomater

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Simpelt og super lækkert…

Du har nok allerede opdaget at jeg elsker mad, og jeg derfor tilberede en del forskelligt mad. Jeg lever dog efter et vigtigt princip ift. mad. Jeg efterstræber at mine gastronomiske udfoldelser passer til min energi og mit overskud.

Her får du en af mine favoritter, når det gælder om få serveret en gastronomisk genialitet på meget kort tid. Opskriften er klart en af mine favoritter, når min tid, overskud og energi ikke til det helt store.

I store træk udspiller situationen sig cirka sådan her…

Maden skal klares kvikt, og der skal sund og hurtig mad på bordet, så jeg svinger indenom den lokale Netto, og køber en fersk flanksteak, en pose haricots verts bønner, tomater og lidt blandede krydderurter. Så smutter jeg hjem, drikker en kop kaffe, og laver nem mad.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Flammegrillet flanksteak med smørsauterede bønner og små tomater
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1000 gram flanksteak
  • 1000 gram haricots verts bønner (fra frost)
  • 500 gram små tomater
  • 1 skalotteløg (eller andet løg)
  • 1 håndfuld blandede krydderurter fx Persille, løvstikke, salvie, rosmarin etc.
  • 25 gram smør
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
Sådan tilbereder du flanksteaken
  1. Tænd op i grillen, grillpanden eller en almindelig pande. Anvender du ikke grill, bør du forkæle panden med en klat smør til stegning af din flanksteak.
  2. Når grillen eller panden er godt varm, lægges flanksteaken på og steges i cirka 5 minutter per side. Hvorefter flanksteaken tages af, og får lov at trække i 5 minutter tildækket med stanniol.
Sådan tilbereder du tilbehøret
  1. Find en stor pande og lad smøret smelte ved høj varme.
  2. Sauter de grønne haricots verts bønner i smøret, i 8-10 minutter, ved høj varme.
  3. Skyl, skræl og snit skalotteløg og krydderurter og snit det hele meget fint.
  4. Når bønner og flanksteak er tilberedt, skæres flanksteaken i tynde skiver på tværs af fibrene, og serveres med bønner og små tomater.
  5. Top flanksteaken af med snittet skalotteløg og friske krydderurter.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here