Flammegrillet hvidløgs-oksemørbrad med blandet salat og fetaost

Flammegrillet hvidløgs-oksemørbrad med blandet salat og fetaost
Flammegrillet hvidløgs-oksemørbrad med blandet salat og fetaost

Hvad siger du til flammegrillet hvidløgs-oksemørbrad?

Her får du madopskriften på flammegrillet hvidløgs-oksemørbrad med blandet salat og fetaost » Når du ønsker fantastisk mad på rekordtid

Jeg elsker, hvordan min Sous Vide (vakuumpakket vandbadstilberedning), altid leverer madtilberedning i verdensklasse, og oksemørbrad er ingen undtagelse. Jeg elsker saftigt, mørt og rosa-tilberedt oksemørbrad, men hvad kan vi ellers lave af oksemørbrad?

Ja, Sous Vide tilberedt oksemørbrad er altid perfekt og lækker, men nogle gange skal vaneren udfordres. Derfor valgte jeg forleden, at udfordre den skudsikre tilberedning, ved at forsøge at servere et måltid med oksemørbrad på rekordtid – MAX 15 minutter.

Skal der laves lækker mad på rekordtid, kan kødstykker naturligvis hverken være for tykke eller i hele stege. Derfor indeholder “MAX 15 MIN”-opskrifterne på LEVBEDRE.DK ingen store kødstykker, tykke bøffer, stege osv. da tilberedningstiden forøges markant.

Lad os kridte skoene, og lave saftigt, mørt og lækkert mad på rekordtid!

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Flammegrillet hvidløgs-oksemørbrad med blandet salat og fetaost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 400 gram oksemørbrad
  • 10 cm agurk
  • 6 små tomater
  • 1 håndfuld iceberg, spidskål eller andet salat
  • 1 lille gulerod (kan udelades)
  • 1 champignon
  • 1 dl blancherede ærter
  • 50 gram fetaost
  • 2 store fed hvidløg
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber (sort - gerne friskkværnet)
Sådan gør du:
  1. Skær oksemørbraden i skiver af cirka 1 cm tykkelse. Mariner stykkerne af oksemørbrad i smeltet smør(smeltes på en pande eller i mikroovnen på 10-20 sekunder) og presset hvidløg.
  2. Tænd op i gasgrillen. Alternativt kan du benytte en grillpande eller almindelig stegepande.
  3. Rens og snit salat, gulerod, champignon og bland det snittede grønt med ærter og de små tomater.
  4. Tilbered de hvidløgsmarinerede oksemørbradsstykker på den brandvarme gasgrill, grillpande eller almindelige pande i cirka 60 sekunder per side.
  5. Fordel den flammegrillede hvidløgs-oksemørbrad sammen med den blandede salat og fetaost, på to tallerkener.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here