Flammegrillet hvidløgs-oksemørbrad med blandet salat og fetaost

Flammegrillet hvidløgs-oksemørbrad med blandet salat og fetaost
Flammegrillet hvidløgs-oksemørbrad med blandet salat og fetaost

2 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Favorit på rekordtid…

En ting er rosastegt oksemørbrad, men hvad kan vi ellers lave af oksemørbrad?

Findes der noget bedre end rosastegt oksemørbrad? Jeg elsker hvordan min Sous Vide (vandbadstilberedning), leverer tilberedning i verdensklasse gang på gang.

På trods af at Sous Vide tilberedt oksemørbrad altid er perfekt, valgte jeg forleden, at udfordre den skudsikre tilberedning. Jeg ville lave oksemørbrad på rekordtid, så jeg lave endnu en #SUNDFASTFOOD opskrift.

Skal der laves rigtig mad på rekordtid, så kan kødstykkerne naturligvis hverken være for tykke eller i hele stege. #SUNDFASTFOOD opskrifter indeholder derfor ingen store kødstykker, tykke bøffer, stege osv. da det forøger tilberedningstiden markant.

Lad os kridte skoene, give den gas og lave noget rigtig mad på rekordtid!

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Flammegrillet hvidløgs-oksemørbrad med blandet salat og fetaost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
  • 400 gram oksemørbrad
  • 10 cm agurk
  • 6 cocktailtomater
  • 1 håndfuld iceberg eller andet salat
  • 1 lille gulerod
  • 1 champignon
  • 1 dl blancherede ærter
  • 50 gram fetaost
  • 2 store fed hvidløg
  • 1 spsk smør
  • Hav- eller stensalt
  • Frikskværnet sort peber
Tilberedning
  1. Skær oksemørbraden i skiver af ca 1 cm tykkelse. Mariner mørbradsstykkerne i klaret smør og presset hvidløg.
  2. Tænd op i gasgrillen eller alternativ grillmulighed fx kan en grillpande fint anvendes.
  3. Rens og snit salat, gulerod, champignon og bland det snittede grønt med ærter og cocktail tomaterne.
  4. Tilbered de hvidløgsmarinerede oksemørbradsstykker på den brandvarme gasgrill eller grillpande i 30-60 sekunder per side.
  5. Fordel den flammegrillede hvidløgs-oksemørbrad sammen med den blandede salat og fetaost, på de to tallerkender

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here