Opskrifter på rib-eye steak
Nem opskrift på mør, saftig og smagfuld rib-eye steak med sprød sommersalat tilberedt på grill, pande og airfryer/ovn
Sundhed og madlavning kan gøres nemmere, hvis vi tænker det enklere. Forstået på den måde, at vi alle selv påvirker vores tanker om, hvad der skal til for at spise sundt og hvor mange elementer dagens ret skal bestå af.
Lad mig uddybe pointen. Før i tiden tænkte jeg, at mine måltider skulle bestå af mindst tre elementer, hvilket typisk gjorde min madlavning mere krævende, fremfor mere simpel, hurtig og nem.
Hvorfor gjorde jeg så det? Det er et godt spørgsmål, som jeg selv blev ret nysgerrig på. Overbevisningen udsprang egentligt bare af troen på at “det var det rigtige” at gøre.
Hvad vil det sige at spise sundt? Også her kan vi også nemt fortælle os selv historier, som ikke gør det nemmere at leve sundere. Fx. Vi skal købe dyre specialingredienser, snitte alle grøntsagerne selv og bruge timevis i køkkenet, hvilket blot er tre røverhistorier.
Tip! Der er altså mange gode eksempel på, at vores overbevisninger kan få lov at styre vores adfærd i årevis, uden vi reelt er nysgerrige på om overbevisningerne giver mening.
SE OGSÅ: SUND MAD KAN (OGSÅ) FEDE OG FORHINDRE VÆGTTAB
Tjek dine overbevisninger efter, for måske trænger de til en hovedrengøring.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”
- 4 x 200 grams Rib-eye steaks
- 1 knust hvidløg
- Dry rub af ½ tsk salt, ½ tsk peber og ½ tsk paprika.
- 150 gram frisk, snittet grønkål
- 150 gram snittet spidskål
- 1 håndfuld snacktomater
- 1 spsk peanuts eller anden nøddetopping
- + evt. dressing eller olivenolie
- Massér det knuste hvidløg ind i dine rib-eye steaks, og forkæl dem med krydderiblandingen.
- Tænd op i grillen eller grillpanden, og steg dine reb-eye steaks hårdt i 3-4 minutter på hver side, hvorefter de er klar til servering.
- Giv en pande høj varme og lad den blive godt varm.
- Kom en smørklat, knust hvidløg og dine rib-eye steaks på panden, og steg dem hårdt i ca. 3-4 minutter på hver side alt efter deres tykkelse. Lad evt. dine steaks hvile i 5 minutter inden servering.
- Indstil din airfryer på 200 grader, eller opvarm din ovn til 200 grader varmluft.
- Læg dine rib-eye steaks i et ildfast fad og tilføj en klat smør, knust hvidløg og krydderrier ovenpå. Steg dine rib-eye steaks i ca. 3-4 minutter, hvorefter de vendes alt efter deres tykkelse. Lad evt. dine steaks hvile i 5 minutter inden servering.
- Bland snittet spidskål, snittet grønkål med halverede snacktomater og top af med peanuts.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]