Flammegrillet rib-eye steak med sprød blandet sommersalat

Flammegrillet rib-eye steak med sprød blandet sommersalat » Grillfavorit
Flammegrillet rib-eye steak med sprød blandet sommersalat » Grillfavorit

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Simpelt, saftigt og super mørt…

Sundhed og madlavning kan gøres nemmere, hvis vi tænker det enklere. Forstået på den måde, at vi alle selv påvirker vores tanker om, hvad der skal til for at spise sundt og hvor mange elementer dagens ret skal bestå af. Lad mig uddybe pointen…

Før i tiden tænkte jeg, at mine måltider skulle bestå af mindst tre elementer, hvilket typisk gjorde min madlavning mere krævende, fremfor mere simpel, hurtig og nem.

Hvorfor gjorde jeg så det? Det er et godt spørgsmål, som jeg selv blev ret nysgerrig på. Overbevisningen udsprang egentligt bare af troen på at “det var det rigtige” at gøre.

Hvad vil det sige at spise sundt? Også her kan vi også nemt fortælle os selv historier, som ikke gør det nemmere at leve sundere. Fx. Vi skal købe dyre specialingredienser, snitte alle grøntsagerne selv og bruge timevis i køkkenet, hvilket blot er tre røverhistorier.

Tip! Der er altså mange gode eksempel på, at vores overbevisninger kan få lov at styre vores adfærd i årevis, uden vi reelt er nysgerrige på om overbevisningerne giver mening.

Tjek dine overbevisninger efter, for måske trænger de til en hovedrengøring 😉

 

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Flammegrillet rib-eye steak med sprød blandet sommersalat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 4 x 200 grams Rib-eye steaks
  • 1 knust hvidløg
  • Dry rub af ½ tsk salt, ½ tsk peber og ½ tsk paprika.
Den grønne salat
  • 150 gram frisk, snittet grønkål
  • 150 gram snittet spidskål
  • 1 håndfuld snacktomater
  • 1 spsk peanuts eller anden nøddetopping
  • + evt. dressing eller olivenolie
Sådan gør du:
Sådan laver du rib-eye steaken
  1. Masser det knuste hvidløg ind i dine rib-eye steaks, og forkæl dem med krydderiblandingen.
  2. Tænd op i grillen eller grillpanden, og steg dine reb-eye steaks hårdt i 3-4 minutter på hver side, hvorefter de er klar til servering.
Sådan laver du salaten
  1. Bland snittet spidskål, snittet grønkål med halverede snacktomater og top af med peanuts.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here