Flødeis med lakrids- og vaniljesmag
Prøv opskriften på denne nemme og smagfulde flødeis med lakrids- og vaniljesmag, når du har lyst til en portion lækker hjemmelavet flødeis
Har du nogensinde prøvet at lave din egen smagfulde og lækre flødeis med lakrids og vaniljesmag? Hvis ikke, så skal du prøve opskriften på denne hjemmelavede flødeis.
Sådan spiser is mens du opnår vægttab og får styr på vægten
Is er ligesom de fleste andre desserter, snack og fristelser ofte “ekstra kalorier”. Det vil sige is- og dessertkalorierne typisk kommer oven i kalorierne fra vores øvrige måltider. Mange vil derfor argumentere for at is, desserter og andre fristelser skal være forbudt!
Men at forbyde de fødevare, vi elsker i vores liv, er sjældent en holdbar løsning. Derfor er min tilgang anderledes, for jeg er ude efter, at hjælpe dig til langtidsholdbare resultater.
Når vi snakker om at spise is, desserter og andre fristelser fra det søde liv, mens vi opnår vægttab og får styr på vægten, så handler det om mængder – sunde mængder.
Sunde mængder handler om at nyde uden at forbyde, hvilket ikke giver dig de hurtigste resultater, men til gengæld opnår du de mest holdbare resultater.
Tillad dig selv at nyde det, du nyder og holder af – bare i mindre mængder. Juster gradvist ned for madmængderne, så de bliver sunde og støttende for dig og dit vægttabsforløb.
Tilgangen vil hjælpe dig til at fastholde din nydelse af mad, måltider og meget andet med god samvittighed, mens du reducerer mængden af kalorier, du indtager.
Sådan opnår du et holdbart fedt- og vægttab – en gang for alle!
Forudsætningen for at lykkes med fedt- og vægttab er kalorieunderskud, og ved gradvist at reducere mængden mad, måltider, is, desserter og fristelser i forhold til, hvad du plejer, så vil du med stor sandsynlighed opnå et holdbart fedt- og vægttab med tiden.
Begynd i dag. Start i det små og byg gradvist på. Husk på at selv små ændringer kan gøre en stor forskel – over tid.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 500 ml fløde (vælg kaffefløde på 9% for en flødeis med færre kalorier)
- 6 æggeblommer
- 100 gram sukrin melis eller 1 spsk flydende sødemiddel (for sødme til flødeisen)
- 2 tsk vaniljepulver (OBS: Det er ikke det samme som vaniljesukker)
- 2 tsk lakridspulver (fx fra Lakrids by Johan Bülow)
- 1 knivspids salt (Jep, der skal lidt salt i isdesserten)
- I en skål piskes æggeblommerne sammen med sukrin melis.
- Tilføj fløde stille og roligt, mens skåles indhold piskes godt igennem, uden fløden piskes stiv.
- Tilsæt lakrids- og vaniljepulver i til skålens ingredienser, og vend eller pisk kortvarigt lakrids- og vaniljepulveret ind i flødemassen.
- Hæld fx flødeisblandingen i 6-8 små fryseegnede skåle, så flødeisen kan nydes i mindre mængder, hvorefter de små skåle med flødeis sættes i fryseren i nogle timer alt afhængigt af skålenes størrelse.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LCHF | PALEO | LOW-CARB
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]