Hjemmelavet flødeis med lakrids- og vaniljesmag » Nem opskrift på is

Hjemmelavet flødeis med lakrids- og vaniljesmag » Nem opskrift på is
Hjemmelavet flødeis med lakrids- og vaniljesmag » Nem opskrift på is

Flødeis med lakrids- og vaniljesmag 

Prøv opskriften på denne nemme og smagfulde flødeis med lakrids- og vaniljesmag, når du har lyst til en portion lækker hjemmelavet flødeis

Har du nogensinde prøvet at lave din egen smagfulde og lækre flødeis med lakrids og vaniljesmag? Hvis ikke, så skal du prøve opskriften på denne hjemmelavede flødeis.

Sådan spiser is mens du opnår vægttab og får styr på vægten

Is er ligesom de fleste andre desserter, snack og fristelser ofte “ekstra kalorier”. Det vil sige is- og dessertkalorierne typisk kommer oven i kalorierne fra vores øvrige måltider. Mange vil derfor argumentere for at is, desserter og andre fristelser skal være forbudt!

Men at forbyde de fødevare, vi elsker i vores liv, er sjældent en holdbar løsning. Derfor er min tilgang anderledes, for jeg er ude efter, at hjælpe dig til langtidsholdbare resultater.

Når vi snakker om at spise is, desserter og andre fristelser fra det søde liv, mens vi opnår vægttab og får styr på vægten, så handler det om mængder – sunde mængder.

Sunde mængder handler om at nyde uden at forbyde, hvilket ikke giver dig de hurtigste resultater, men til gengæld opnår du de mest holdbare resultater. 

Tillad dig selv at nyde det, du nyder og holder af – bare i mindre mængder. Juster gradvist ned for madmængderne, så de bliver sunde og støttende for dig og dit vægttabsforløb.

Tilgangen vil hjælpe dig til at fastholde din nydelse af mad, måltider og meget andet med god samvittighed, mens du reducerer mængden af kalorier, du indtager.

Sådan opnår du et holdbart fedt- og vægttab – en gang for alle!

Forudsætningen for at lykkes med fedt- og vægttab er kalorieunderskud, og ved gradvist at reducere mængden mad, måltider, is, desserter og fristelser i forhold til, hvad du plejer, så vil du med stor sandsynlighed opnå et holdbart fedt- og vægttab med tiden.

Begynd i dag. Start i det små og byg gradvist på. Husk på at selv små ændringer kan gøre en stor forskel – over tid.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Flødeis med lakrids- og vaniljesmag
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 500 ml fløde (vælg kaffefløde på 9% for en flødeis med færre kalorier)
  • 6 æggeblommer
  • 100 gram sukrin melis eller 1 spsk flydende sødemiddel (for sødme til flødeisen)
  • 2 tsk vaniljepulver (OBS: Det er ikke det samme som vaniljesukker)
  • 2 tsk lakridspulver (fx fra Lakrids by Johan Bülow)
  • 1 knivspids salt (Jep, der skal lidt salt i isdesserten)
Sådan gør du:
  1. I en skål piskes æggeblommerne sammen med sukrin melis.
  2. Tilføj fløde stille og roligt, mens skåles indhold piskes godt igennem, uden fløden piskes stiv.
  3. Tilsæt lakrids- og vaniljepulver i til skålens ingredienser, og vend eller pisk kortvarigt lakrids- og vaniljepulveret ind i flødemassen.
  4. Hæld fx flødeisblandingen i 6-8 små fryseegnede skåle, så flødeisen kan nydes i mindre mængder, hvorefter de små skåle med flødeis sættes i fryseren i nogle timer alt afhængigt af skålenes størrelse.

 

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | PALEO | LOW-CARB

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here