Flødeis med lakrids- og vaniljesmag

Flødeis med lakridssmag
Flødeis med lakridssmag

4 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  60min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Du skal da prøve at lave din egen smagfulde og lækre flødeis med lakrids og vaniljesmag. Når først du har prøvet at lave din egen is og du ved, hvor lækkert det smager uden sukker og kunstige tilsætningsstoffer, så vælger du aldrig sukkerfyldte isdesserter igen.

Total tiden afhænger naturligvis af om isdesserten fryses i ismaskine eller i fryseren.

5 from 1 reviews
Flødeis med lakrids- og vaniljesmag
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 500 ml Fløde
  • 4 Æggeblommer
  • 1 - 2 tsk Vaniljepulver (OBS: Ikke det samme som vaniljesukker!)
  • 1 - 2 tsk Lakridspulver
  • 1 knivspids Salt (Jep, der skal lidt salt i isdesserten)
Sådan gør du:
  1. Hæld fløde i en skål og pisk den. Stop med at piske fløden inden den bliver stiv.
  2. Tilsæt lakrids- og vaniljepulver i skålen med fløden. Vend eller pisk kortvarrigt lakrids og vanilje ind i flødemassen.
  3. Æggeblommerne piskes i en skål for sig, hvorefter de blandes med fløde, lakrids- og vaniljepulver.
  4. Hæld blandingen i skåle, forme eller lignende og smid dem i fryseren.

Er du den heldige ejer af en ismaskine, kan du naturligvis også anvende den til frysningen.

 

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Gå ikke glip af smarte genveje til højere personlig effektivitet, smartere motion og lækre opskrifter på rigtig mad, der sikrer dig et højt energiniveau og en optimal fedtforbrænding!

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here